Cybergun

Cybergun Colt M4 CQBR sähköase, hiekka

Hinta 199,90 € 161,21 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,00

Tuotekoodi: 180834


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Cybergun M4 CQB-R on varustettu lyhennetyllä piippulla käsiteltävyyden parantamiseksi. Aseessa on täysikokoinen neljä kiskoinen RIS-etukahva, johon voi helposti kiinnittää esim. vertikaalikahvan, bipodit, tähtäimiä, laserin tai lampun. Aseen runko on mattapintaista vahvaa polymeerimuovia, joka kestää käytössä hyvin. Lisäksi rungon päällä, irrotettavan takatähtäimen alla on täyspitkä tähtäinkisko lisävarusteita varten. Takatähtäin on täysin säädettä sekä pysty- että vaakasuunnassa. Myös etutähtäin on säädettävä. Aseen mukana toimitetaan kaksi RIS-kiskon päälle tulevaa suojalevyä.

Aseen perä on crane tyyppinen teleskooppitukki, jonka voi lukita kuuteen eri asentoon. Aseen mukana toimitettava akku on kaksiosainen craneakku, joka menee kätevästi teleskooppitukin sisälle. Tukin päädyssä on kuminen perälevy hyvän pidon varmistamiseksi. Aseen piippu on yksiosainen ja valmistettu metallista. Koska aseen lähtönopeus on nostettu korkeaksi, on aseen rattaisto valmistettu kestävästä teräksestä.

Aseessa on kiinnityslenkit kantohihnaa varten ja erityisesti tämän tyyppisiin aseisiin suositellaan taktista 3-piste hihnaa. Ase toimitetaan 350 kuulan hicap lippaalla, jonka kapasiteetti riittää helposti pidempäänkin peliin.

Luonnollisesti ase on varustettu säädettävällä hop up koneistolla ja aseessa on toimiva hylsyportti ja latauskahva. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten. Aseen rungossa on aidot lisensoidut Coltin logot ja tekstit kuten oikeassakin aseessa.

Erinomainen vaihtoehto pelaajalle joka hakee RIS/RAS/CQB tyylistä M4 varianttia.

Pakkaus sisältää aseen ja lippaan lisäksi myös akun, laturin ja kantohihnan.

Lipaskoko 350 kpl
Pituus 760/850 mm
Paino 2710 g
Lähtönopeus 115 m/s

Lähtönopeuslaskuri