ASG

ASG M203 kranaatinheitin pikakiinnityksellä

Hinta 189,90 € 153,15 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,80

Tuotekoodi: 17195


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

M203 kranaatinheitin, joka näyttää ja toimii kuten oikea kranaatinheitinkin aina ammuksen lataamisesta sen poistamiseen heittimestä. M203 on varmasti kaikkein tunnetuin heitin, jonka jokainen voi tunnistaa lukuisista elokuvista ja peleistä.

Tämä on lyhennetty versio, joka on tarkoitettu kiinnitettäväksi aseen rungon alla olevaan tavalliseen tähtäinkiskoon. Heittimessä on pikakiinnikkeet, joten et tarvitse erillisiä työkaluja heittimen kiinnittämiseksi ja se on nopeasti ja kätevästi otettavissa irti ja laitettavissa takaisin. Suunniteltu erityisesti M4/M16 sarjan aseille, mutta voidaan kiinnittää mihinkä tahansa aseeseen, jossa on kisko rungon alapuolella esim. SCAR ja G36. Voit myös ostaa kiskon (tuote 605212) erikseen ja asentaa sen aseeseesi.

Heitin käyttää tavallisia 40mm kranaatteja, joidenka maksimi pituus on 115mm. Kranaattien kapasiteetti vaihtelee yleensä 40-300 kuulan välillä, joten yhdellä laukauksella saat mahtavan pamauksen ja kuulasuihkun aikaiseksi.

Ase on täysin metallia ja toiminnotkin ovat kuten oikeassa heittimessä. Varmistin ja liipaisinkaari helpottavat tämän heittimen operointia ja pikakiinnitys antaa mahdollisuuden poistaa heittimen aseesta kesken pelinkin ilman suurempaa vaivannäköä.

Erinomainen tuote jos kaipaat kohennusta aseesi ulkonäköön ja lisää eliminointikykyä peleihin.

Lipaskoko 60-300 kpl
Pituus 310 mm
Paino 1130 g
Lähtönopeus 110 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG