ASG

ASG Scorpion EVO 3 A1 HPA (Mosfet)

Hinta 759,90 € 612,82 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 15,20

Tuotekoodi: 18671


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

CZ Scorpion EVO 3 A1 on eurooppalainen, ASG:n suunnittelema ja valmistama HPA toiminen airsoftase. Se on valmistettu samoista materiaaleista kuin esikuvansa. Runko on kuituvahvistetusta polymeeristä, lippaan kuori on polykarbonaattia ja piippu on koneistettua alumiinia.

Aseessa on realistinen toimiva lukko, joten se lopettaa ampumisen tyhjällä lippaalla ja lukko täytyy vapauttaa, jotta ase jatkaa ampumista. Toiminnon saa kytkettyä pois päältä jos haluaa vähemmän realismia. Laadukas sisäpiippu ja hoppi antavat aseelle erinomaisen tarkkuuden.

Yksilöllinen ECU-MOSFET (sähköinen ohjausyksikkö) antaa napakan vasteen jokaiselle liipasimenvedolle. Se on suunniteltu seuraamaan aseen toimintaa ja havaitessaan ongelman estämään koneiston vaurioitumisen. MOSFET, eli elektroninen kytkin pienentää laukaisuviivettä, sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoin myös kytkinpintojen palamisen. Elektroniikka on tehty kestämään 7.4V LiPo-akun.

Aseessa on kaikki samat hienoudet kuin sähköaseversiossakin, mutta näiden lisäksi ominaisuuksiin kuuluu säädettävä sarjatulinopeus (15-30rd/s), säädettävä pursketuli 2-7 kuulalle. Lähtönopeuden säätöväli on 95-130m/s. Aseen tekninen HPA ratkaisu on Wolverinen Inferno Gen.2.

Aseessa on hyvin monipuoliset kiskot lisävarusteiden kiinnittämistä varten. Mukana toimitetaan etutähtäin jossa on valokuitu ja säädettävä takatähtäin. Aseessa on säädettävä taittoperä sekä hihnakiinnikkeet molemmilla puolilla. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten. Aseen tulenvalitsin on aito neljäasentoinen, sisältäen varmistimen, kertatulen, pursketun ja sarjatulen.

Aseen muotoilun vuoksi ase sopii hyvin sekä oikea- että vasenkätisille. ASG:n täydet lisenssit tuovat CZ logot ja merkinnät aseen runkoon täydentäen jo muutenkin hyvää viimeistelyä.

Ase sopii erityisesti CQB peleihin hyvin kompaktin kokonsa vuoksi, mutta ominaisuudet riittävät myös metsäpeleihinkin.

Lipaskoko 75 kpl
Pituus 425-623 mm
Paino 2080 g
Lähtönopeus 123 m/s
Akku (ei sisälly) Lipo (7,4V / 11,1V)

Lähtönopeuslaskuri

ASG