Aselkon

Aselkon Emperador LS4 PCP ilmakivääri 5,5mm, puutukki

Hinta 765,00 € 616,94 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 15,30

Tuotekoodi: ASLS422-WD


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Aselkon Emperador LC4 on perinteisen mallinen puutukkinen PCP kivääri, missä tehoa ja tarkkuutta on vähintään riittävästi. Aidosta turkkilaisesta pähkinäpuusta veistetty tukki on näyttävä ja viimeistelyltään huippuluokkaa. Aseen täyttö, lataus ja liipaisu on pidetty yksinkertaisina ja jopa tehoa on helppo säätää viisi asentoisella kytkimellä, täydellä säiliöllä ampuu jopa 80 laukausta ja maksimi teho on yli 40 Joulea.

Tähtäimen kiinnittämiseksi aseen päällä on NATO-standardin mukainen 21mm leveä Picatinny-kisko. Rekyylivaimennettu perälevy ottaa iskut vastan ja tekee ampumisesta miellyttävää.

Aselkon LC4 ilmakivääri käyttää 18 luodin rullalipasta ja ase ladataan oikealla puolella olevasta latauskahvasta. Aseen piippu on kuristettu, millä saavutetaan todella hyvä tarkkuus. Piipun päässä on suojatut 1/2 UNF-kierteet äänenvaimentimelle.

Max. 200 Bar paineilmasäiliö täytetään säiliön etupäässä olevasta pikaliittimestä ja säiliön päässä olevasta mittarista voit valvoa ilmanpaineen määrää. Säiliötä ei tarvitse käyttää tyhjäksi, vaan sen voi vaihtaa toiseen koska vain.

Aseen mukana toimitetaan tyylikäs kovamuovinen aselaukku, kaksi lipasta, kierreadapteri sekä tiivistesarja varaosiksi. Aselaukussa on sertifikaatti, Aselkon-tarra sekä manuaali englanniksi jossa on hyvin havainnollistavat kuvat.

Emperador LC4 on tehokas ilmakivääri yli 40 joulen energialla. Tämä pitää ottaa huomioon aseella ammuttaessa.

Huom.

5,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 18 kpl
Pituus 1020 mm
Paino 3600 g
Lähtönopeus 280 m/s

Lähtönopeuslaskuri