Bada Bang maalitaulu järjestelmä

Hinta 159,90 € 128,95 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,20

Tuotekoodi: BB-TARGET01


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Bada Bang on uusi ja innovatiivinen maalitaulu jossa yhdistyvät mobiiliohjelman helppous ja perinteisen mekaanisen taulun luotettavuus. Taulu yhdistyy älylaitteeseesi bluetoothin kautta ja tarjoaa ainutlaatuisen interaktiivisen ammuntakokemuksen, jollaista ei ole koskaan ennen nähty ilmapistoolimaailmassa. Lataa sovellus älylaitteellesi, muodosta yhteys kohteeseen ja laukaise!

Sovelluksessa on kaksi ainutlaatuista pelitilaa jotka testaavat nopeutta ja tarkkuutta. Selvitä pelitilat läpäisemällä taitotasot ja kun olet selvittänyt ne kaikki, voit helposti korottaa haastetta lisäämällä etäisyyttä maalitauluun.

Kun olet valmis siirtymään uudelle tasolle, valitse moninpelitila ja haasta pelaajia ympäri kaupunkiasi tai ympäri maailmaa 1vs1 kamppailutilassa! Kaiken tämän voit tehdä mukavasti kotona, mökillä tai vaikkapa paikallisella ampumaradalla. Vähän vaihtelua pahvin puhkomiseen ja tölkin kaatoon, plus tässä on puolueeton ajanotto.

Voit luoda profiileja erilaisille kivääreille ja pistooleille ja seurata tilastoa kehityksestäsi. Bada Bang tarjoaa paitsi hauskan ammuntakokemuksen, johon haluat palata, mutta se on myös loistava työkalu ammuntasi parantamiseen. Ja mikä vielä parempaa, se on viihdyttävä ammuntakokemus, josta voit nauttia koko perheen kanssa!

Taululaite on kokonaan metallinen, mitat on 33 x 18 x 7cm ja paino 3,4 kg.

Huom. maalitaulu sopii sekä ilma-aseille että airsoft aseille, mutta ei ruutiaseille.