Aselkon

Aselkon Emperador LS1 PCP ilmakivääri 5,5mm, musta

Hinta 785,00 € 633,06 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 15,70

Tuotekoodi: ASLS122-BK


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Aselkon Emperador LS1 on kevyt ja helppokäyttöinen PCP kivääri, jossa on tehoa ja tarkkuutta vähintään riittävästi. Täyttö, lataus ja liipaisu on pidetty yksinkertaisina ja aseen käyttäminen onkin todella vaivatonta. Tehoa on helppo säätää viisi asentoisella kytkimellä, täydellä säiliöllä ampuu jopa 80 laukausta ja maksimi teho on yli 40 Joulea. Kivääri toimitetaan kahden 18 luodin lippaan kanssa.

Tähtäimen kiinnittämiseksi aseen päällä on 11mm leveä kisko ja bipodia varten tukin alta löytyy Picatinny-kisko. Taitettavan perän ansiosta kivääriä on helppo kuljettaa ja säilyttää. Perässä oleva rekyylivaimennettu perälevy ja säädettävä poskituki tekevät ampumisesta miellyttävää.

Aseen liipaisin on säädettävä ja piippu on kuristettu, näillä eväillä saavutetaankin todella hyvä tarkkuus. Piipun päässä on lisäksi suojatut 1/2 UNF-kierteet äänenvaimentimelle.

Max. 200 Bar paineilmasäiliö täytetään säiliön etupäässä olevasta pikaliittimestä ja säiliön paineen voi lukea siinä olevasta mittarista. Oikeassa kyljessä olevasta mittarista voit valvoa aseessa olevan paineen määrää. Säiliötä ei tarvitse käyttää tyhjäksi, vaan sen voi vaihtaa toiseen koska vain.

Aseen mukana toimitetaan tyylikäs kovamuovinen aselaukku, kaksi lipasta, täyttöadapteri ja tiivistesarja varaosiksi. Aselaukussa on sertifikaatti, Aselkon-tarra sekä manuaali englanniksi jossa on hyvin havainnollistavat kuvat.

Emperador LS1 on tehokas ilmakivääri yli 40 joulen energialla. Tämä pitää ottaa huomioon aseella ammuttaessa.

Huom.

5,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 18 kpl
Pituus 1020 mm
Paino 3520 g
Lähtönopeus 280 m/s

Lähtönopeuslaskuri