Bolle

Bolle X1000 taktiset lasit tuplalinssillä, musta

Hinta 129,90 € 104,76 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 2,60

Tuotekoodi: 603889


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Bolle on yksi tunnnetuimpia taktisten lasien valmistajia, jonka ballistisiin linsseihin luottaa viranomaiset ympäri maailman. Korkea laatu ja tuotteen käyttötarkoituksenmukaisuus ovat lähes synonyymeja Bollen merkille.

X1000 lasit ovat uusimman suunnittelun tulosta ja sopivat käytettäväksi erittäin vaativissa olosuhteissa. Matalan rakenteen ansiosta lasit sopivat erinomaisesti kaikkien kypärien kanssa käytettäviksi. Kehys reunustaa tiiviisti linssiä ja elastinen rakenne myötäilee hyvin kasvoja. Lasien tuuletusaukkoihin on lisätty suodattimet, jotka pitävät pölyn, roskat ja sateen poissa näkökentästä.

Laseissa on tuplalinssi, joka tekee näistä miltein huurustumattomat epäsuoran tuuletuksen avustamana.

Ballistiset 3.0mm polykarbonaattilinssit on tehty äärimmäisiin olosuhteisiin ja linssien pinta on käsitelty huurustumista ja naarmuuntumista vastaan. Lasit on varustettu kehysten värisellä speed sleeve suojahupulla, joka on nopea käyttää ja estää linssin tahattoman naarmuuntumisen. Leveä elastinen hihna on mukava käyttää ja pitää lasit tiukasti paikoillaan. Hihnan pintaan on lisätty silikonista valmistetut tartuntapinnat, jotka auttavat lasien pysymisessä käytettäessä kypärän kanssa.

Laseihin on saatavilla tavallisia vaihtolinsejä ja RX linssejä, jonka soveltuvat silmälasien kanssa käytettäväksi.

Lasit toimitetaan tyylikkäässä Bollen kovakotelossa, johon mahtuu myös vaihtolinssit ja puhdistustarvikkeita.

Lasit täyttävät EN166 ja STANAG 2920 vaatimukset.

CE hyväksytyt.

Huom. Lasien puhdistamiseksi ei pidä käyttää mitään tarkoitukseen sopimatonta puhdistusainetta. Lasien puhdistamiseen suositellaan pelkkää vettä ja pehmeää liinaa.