ASG

ASG Urban Sniper jousitoiminen kivääri

Hinta 159,90 € 128,95 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,20

Tuotekoodi: 16769


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Todella tehokas ja kattavasti varusteltu tarkkuuskivääri. Urban Sniper ei ole kaikkein perinteisimmän näköinen kivääri teleskooppitukkeineen ja pistoolikahvoineen. Aseen runko on hyvin kompakti, mutta piippu on pitkä taaten hyvän tarkkuuden ja kantaman.

Ampuma-asennon voi muokata helposti mieluisaksi säädettävän teleskooppiperän avulla ja pistoolikahvasta saat luonollisen ja tukevan otteen, ammuit sitten seisaaltaan tai maassa maaten bipodien avustamana. Taittuvassa bipodissa on säädettävät jalat, joten ampumakorkeuden säätäminen on helppoa.

Aseen mukana tuleva Strike Systemsin 4x32 ProOptics kiikaritähtäin on mainio tähtäin kattaen aseen koko ampumaetäisyyden sopivalla suurennoksella. Kiikaritähtäin on todella tarpeen sillä aseen 140m/s luokkaa oleva lähtönopeus ja suuri kantama mahdollistavat osumat peleissä jo hyvinkin kaukaa ja tarkasti ennenkuin vastustaja on edes havainnut sinua. Kiikaritähtäimen tilalle voit kiinnittää punapisteen tai laserin jos ne sopivat paremmin pelitapaasi.

Koska Urban Sniperin suunnittelun lähtökohtana on ollut aseen käytettävyys, on aseen paino pyritty pitämään mahdollisimman alhaisena. Tämä helpottaa huomattavasti pidemmissä peleissä, joissa liikutaan paljon ja myös seisaaltaan ampuminen käy helposti ilman käsien väsymistä. Kiväärissä on säädettävä Hop Up, joten voit valita kuulien painon optimaaliseksi käyttötarkoituksen mukaan ja säätää hopin toimimaan kullekin kuulalaadulle ja painolle erikseen.

Ase toimitetaan täydellisen pakettina sisältäen kiikaritähtäimen, tähtäinrenkaat, bipodin, lippaanlataajan ja kaksi lipasta.

Tämän parempaa vastinetta rahoillesi on vaikea löytää!

Huom. ase on hyvin tehokas, noin 135m/s.

Huom. Säästä 20,00€. Normaali hinta 179,90€

Lipaskoko 25 kpl
Pituus 985/1080 mm
Paino 2600 g
Lähtönopeus 135 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG