TARJOUS

ASG

ASG McMillan M40A3 jousitoiminen kivääri

Hinta 119,90 € 96,69 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 2,40

Tuotekoodi: 18556


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

M40 kivääri on tullut tutuksi USA:n merijalkaväen (USMC) käyttämänä tarkkuuskiväärinä. Ase sai alkunsa Remingtonin siviilipuolelle tarkoitetusta M700 kivääristä, josta muokattiin armeijan käyttöön paremmin soveltuva versio. M40A3 on McMillanin jatkokehittelyn tulos alkuperäisestä kivääristä polymeeri tukkeineen ja modernisointeineen.

ASG:n valmistama McMillan M40A3 on kaikin puolin tarkka kopio oikeasta esikuvastaan. Aseessa on kevyt polymeerinen tukki yhdistettynä koneistettuun alumiiniseen piippuun ja pulttilukkoon. Aseen liipaisinkoneisto on VSR-10 tyyppinen. Koneiston kynnet ovat kestävää metallia ja liipaisin on tunnokas ja kevyt käyttää. Mäntä-sylinterisetti on VSR-10 tyylinen ja tuottaa tasaisen ja vakuuttavan +140m/s lähtönopeuden.

Aseen runko on tyylikkään mattapintainen ja karhennettu oikeista kohdista hyvän pidon takaamiseksi. Piipun päällä on tähtäinkisko tähtäimiä varten ja rungon etuosassa on kisko esim. laseria tai bipodia varten. Aseen tukissa on korkeussäädettävä poskipakka ja itse tukin pituutta voidaan säätää erillisillä jatkopaloilla, jotka toimitetaan aseen mukana. Kiväärissä on myös kiinnityslenkit kantohihnaa varten ja paketti sisältää lipaanlataajan.

ASG McMillan M40A3 tarjoaa erinomaisen tarkkuuskiväärin hyvillä ominaisuuksilla edulliseen hintaan. Lisäämällä aseeseen kiikaritähtäimen ja bipodin, kuoriutuu tästä kivääristä täysiverinen tarkkuuskivääri, jonka ominaisuudet riittävät edistyneemmällekin pelaajalle.

Huom. ase on hyvin tehokas, noin 140m/s.

Huom. Säästä 30,00€. Normaali hinta 149,90€

Lipaskoko 27 kpl
Pituus 1125 mm
Paino 2280 g
Lähtönopeus 143 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG