ASG

ASG Double Deck aselaukku 105x32, hiekka

Hinta 89,90 € 72,50 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,80

Tuotekoodi: 18663


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Todella jykevästi tehty monipuolinen ja hyvin topattu aselaukku. Laukun isomman lokeron pituus on 105cm ja laukun päällä olevan pienemmän lokeron pituus 67cm. Isompi lokero on lisäksi jaettu kahteen osaan mahdollistaen kahden kiväärin kuljettamisen laukussa. Kummallekin aseelle on omat kiinnitystarranauhat kuten myös leikkaukset piippua ja perää varten.

Laukun sivussa on kolme erillistä pikasoljilla lukittavaa ja tarranauhoilla varmistettua taskua, joissa on myös tilanerottelija taskun sisällä. Laukun kummassakin päädyssä on vetoketjulliset taskut. Laukussa on runsaasti erillisiä kiinnitys- ja kiristyshihnoja, joilla laukun kokoa ja käyttöä voi säätää tarpeen mukaan. Laukun päädyissä on runsaasti MOLLE kiinnikkeitä lisätaskujen ja varusteiden kiinnittämistä varten. Kaikki vetoketjut on varustettu vetohihnoilla.

Laukkua voi kantaa salkkumaisesti laukun päällä olevista kahvoista, olkapäällä tai reppuna. Olkahihna on irrotettava ja pituussäädettävä. Siinä on metalliset soljet ja sitä voi käyttää myös aseen kantohihnana. Reppuhihnat ovat hyvin topatut ja varustettu pikasoljilla ja rintahihnalla ja tietenkin säädettävät.

Hyvä aselaukku on helpoin tapa kuljettaa ja säilyttää aseet ja tarvikkeet vahingoittumattomina.

ASG