Mil-Tec

Mil-Tec rynnäkköreppu 40L, hiekka

Hinta 54,90 € 44,27 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,10

Tuotekoodi: MT-APL-TAN


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Perinteisen rynnäkkörepun isoveli, jossa on samat ominaisuudet kuin pienemmässäkin repussa, mutta tilavuudeltaan suurempi.

Repussa on paljon taskuja ja lokeroita, joihin on helppo jakaa tavarat, jotta ne pysyvät järjestyksessä. Myös pienille tavaroille löytyy omat paikat. Repussa löytyy myös lokero juomarakolle. Taskut on varustettu kestävällä vetoketjulla, jossa on kaksi vedintä.

Repun kuuden kiristyshihnan avulla repun käyttökelpoisuutta ja kapasiteettia on helppo kasvattaa entisestään. Kummallakin sivulla on kaksi hihnaa ja pohjassa vielä kaksi lisää. Sivuilla olevat hihnat on varustettu pikalukoin. Jokaiselta repun sivulta löytyy runsas määrä MOLLE kiinnityslenkkejä, joihin voi kiinnittää mitä kulloinkin tarvitsee.

Repun materiaali on kestävää nailonia, jonka sisäpinta on käsitelty vedenkestäväksi. Olkahihnat on muotoillut ja pehmustetut ja pikalukolla varustettu vyötäröhihna tukevoittaa kantamista. Repun selkäosa on myös pehmustettu ja kosteuden siirtämiseksi siinä on ilmakanavia ja verkkokangas.

Repun koko on noin 50x28x29cm, paino 1,6kg ja tilavuus noin 40 litraa.