ASG

ASG-Hera Arms CQR SSS sähköase (Mosfet), hiekka

Hinta 579,90 € 467,66 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 11,60

Tuotekoodi: 19209


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Hera Arms CQR on Action Sports Games (ASG) sekä ICS Airsoftin yhteistyöprojektina tuotettu kevään 2019 ehkä odotetuin airsoftkivääri. Projektissa on ollut myös mukana Hera Arms (Saksa). Hera Arms on toimittanut projektia varten piirrustukset, joiden pohjalta ase on toteutettu. Tietyt komponentit, kuten perä sekä etukädensija ovat Hera Armsin omaa airsoftiin suunnattua tuotantoa.

Alustaksi tälle kokonaisuudelle on valittu ICS:n CXP sähköase. Tämä ase omaa ICS:n oman näppärän rattaistolaatikon mikä mahdollistaa rungon realistisen kenttäpurun sekä jousen vaihtamisen vaikkapa kentällä!

CQR perä tuo mukanaan uusia innovaatiota sekä modernimpaa lähestymistä AR-sarjan ratkaisuihin kiinteän tukin osalta. CQR:n idea oli alunperin puhtaasti siviilimarkkinat, mutta pian konseptista kiinnostui myös viranomaiset sekä puolustushaarat. Koska tukki on kevyt, lyhyt ja kiinteä, tarjoaa se käyttäjällen erinomaisen tuen ahtaiden tilojen toiminnassa.

Hera Armsin CQR etutukki tuo oman rohkean modernin muotoilunsa nykyajan AR-alustaan. Tämä etukädensija yhdistettynä CQR tukkiin viimeistelee ahtaiden tilojen taisteluun sopivan kiväärin. Etukädensija taroaa paremman hallittavuuden sekä tarkkuuden aseelle. Etutukkiin voidaan kiinnittää tarpeen mukaan varustekiskot. Tämä kokonaisuus varmasti erottuu muista pelaajista edukseen!

CQR on myös varustettu Hera Armsin hihnalenkeillä, jotka ovat tarvittaessa pikaisesti irroitettavissa, vaihdettavissa molemmin puolin ja varmasti kestävät. Taattua Saksalaista laatutyötä suoraan Hera Armsilta.

Tämä CQR versio on varustettu ICS:n toisen generaation SSS-yksiköllä (Self-Diagnosis Shooting System). Miten tämä sitten eroaa tavallisesta mosfetista?

  • Liipaisin toimii mikrokytkimellä, mikä puolestaan ehkäisee mahdollisia häiriöitä ja jumeja laukauksissa
  • Tuplamosfetti antaa mahdollisuuden käyttää tehokkaampia akkuja sekä parantaa 7.4V lipojen toimivuutta aseessa.
  • Koneisto on mahdollista ohjelmoida ampumaan sarjaa tai 3 laukauksen burstia (samalla tavalla kuin G&G)
  • LiPo-hälytin sisäänrakennettua (moottori värisee akun vaatiessa vaihtoa) joka estää aseella ampumisen jos akun varaus on liian heikko
  • Männän esiviritys, mikä puolestaan vähentää liipaisinviivettä entuudestaan
  • Itsediagnoosi, minkä ansiosta voit paikallistat mahdollisen ongelmatilanteen nopeasti omasta aseestasi

Huom. Aseessa on jousen pikavaihto, mikä mahdollistaa valita lähtönopeuden välillä 90-140m/s.

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 727 mm
Paino 3129 g
Lähtönopeus 112 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG