Bolle

Bolle X800 Tactical suojalasit

Hinta 89,90 € 72,50 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,80

Tuotekoodi: X800


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Bolle on yksi tunnnetuimpia taktisten lasien valmistajia, jonka ballistisiin linsseihin luottaa viranomaiset ympäri maailman. Korkea laatu ja tuotteen käyttötarkoituksenmukaisuus ovat lähes synonyymeja Bollen merkille.

X800 lasit ovat jo klassikot tunnettavuudeltaan, mutta edelleen teknisesti aivan kärjessä ja käytössä ammattilaisilla ympäri maailman. Matalan rakenteen ansiosta lasit sopivat erinomaisesti kaikkien kypärien kanssa käytettäviksi ja rungosta irrotettu rakenne takaa vertaansa vailla olevan tuuletuksen. Lasien näkökenttä on riittävä joka suuntaan ja ohut runko ei tee katvealueita.

Ballistiset 2.3mm polykarbonaattilinssit on tehty äärimmäisiin olosuhteisiin ja linssien pinta on käsitelty huurustumista ja naarmuuntumista vastaan. Leveä elastinen hihna on mukava käyttää ja pitää lasit tiukasti paikoillaan. Linssit antavat 100% UV suojan.

Lasit toimitetaan tyylikkäässä Bollen kovakotelossa, johon mahtuu myös vaihtolinssit ja puhdistustarvikkeita.

Lasit täyttävät STANAG 2920 vaatimukset.

CE hyväksytyt.

Huom. Lasien puhdistamiseksi ei pidä käyttää mitään tarkoitukseen sopimatonta puhdistusainetta. Lasien puhdistamiseen suositellaan pelkkää vettä ja pehmeää liinaa.