A&K PKM konekivääri, metalli puutukki

Hinta 769,90 € 620,89 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 15,40

Tuotekoodi: CHPKWOOD


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Paljon toivottu ja kysytty PKM on nyt täällä! A&K:n valmistama sähkötoiminen täydellinen kopio oikeasta PKM:stä on pakollinen hankinta kaikille jotka himoitsevat itämaisia varusteita ja miksipä ei heille, jotka tahtovat vanhempia inttimuistojaan verestellä?

Oikea PKm on 7.62mm luotia sylkevä Neuvostoliiton tuotos. Ase on tarkoitettu yleisesti tulitukiaseeksi joko kannettavaksi mukana tai ajoneuvoon kiinnitettäväksi. Ase on alunperin tuotu toimintaan 1960 luvulla korvaamaan mm. RPD konekivääri. Yhä tänäkin päivänä edelleen käytössä oleva PKm on edelleen toimiva ja iskukykyinen kokonaisuus.

Metallia löytyy tismalleen saman verran kuin oikeastakin aseesta, joka takaa aseelle mahtavan painon ja tuntuman. Aseen tukki, pistoolikahva sekä kantokahva on valmistettu oikeasta puusta puolestaan.

Aseen lipas, mikä on siis myös valmistettu metallista, ottaa sisäänsä akun lisäksi n. 4000 kuulaa. Lipas toimii suoraan linkitettynä aseen kanssa, eli lipas syöttää aina kun liipaisinta painetaan. Hienoin asia tässä on se, että ase ja lipas toimivat samalla akulla, eli erillisiä pattereita lippaaseen ei tarvita.

Aseen sisällä toimii M249/M60 sarjan aseista tuttu ja turvallinen rattaistolaatikko. Hop-up on säädettävä ja toimii myöskin samalla tavalla M249/M60 aseiden kanssa, eli laatikon kansi ylös ja rulla löytyy läheltä piipun ja rungon taitetta. Koneisto on tehty kestämään, mutta emme suosittele esimerkiksi yli 1000 paukun sarjoja 11.1V akulla ilman tiettyjä sisäisiä parannuksia.

Sinulle, joka haet isoa sekä painavaa konekivääriä, etsintäsi on ohitse. Tästä löytyy varmasti sinulle sopiva laitos, millä pidät vastustajan päät alhaalla ja kavereidesi katseet sinussa.

Lipaskoko 5000 kpl
Pituus 1200 mm
Paino 7700 g
Lähtönopeus 137 m/s

Lähtönopeuslaskuri