ASG

ASG 11.1V 1000mAh 25C LiPo akku (Deans liitin)

Hinta 29,90 € 24,11 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 0,60

Tuotekoodi: 19364


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

AK-type / tikkumallinen akku Deans-liittimellä. Suunniteltu erityisesti ASG Scorpion EVO 3 A1 asemalleihin yli 1J tehoille. Soveltuu myös muihin asemalleihin, esim. AK:n kannen alle ja vastaavan pituisiin akkutiloihin.

Optimaalinen M115-M140 vireille. Korvaa tavallisen 10,8V-12,0V NiMH akun.

LiPo akun etuja ovat pienempi koko ja parempi virrantuotto. Suurin osa LiPo akuista on tavallisen miniakun kokoisia, mutta antavat virtaa isomman akun verran. Akuissa ei ilmene tavallisille NiMH akuille tyypillistä hiipumista, vaan LiPo akulla voit ampua samalla tulinopeudella aivan loppuun asti.

LiPo akkuja voi myös ladata suuremmalla virralla ilman kennojen vaurioitumisen riskiä, joka mahdollistaa nopeamman latauksen. Akkuja ei tarvitse myöskään tyhjentää ennen uudelleenlatausta. Erityisesti Suomen olosuhteissa tulee esille myös hyvä kylmäkestävyys. Akun kapasiteetti ei laske pakkasen vaikutuksesta.

Älä ammu LiPo akkua koskaan aivan tyhjäksi, vaan laita akku lataukseen kun huomaat aseen tulinopeuden laskeneen. Lataa LiPo akku ennen säilytystä. Tämä edistää akun kunnon säilymistä. LiPo akut purkautuvat hyvin vähän itsestään, joten voit ottaa täyteen ladatun akun aina suoraan käyttöön.

Akun koko 185x17x16mm.

Käytä aina LiPo akun lataamiseen LiPo laturia. Akun lataaminen tavallisella laturilla voi aiheuttaa akun rikkoutumisen ja tulipalovaaran.

ASG