ASG

ASG Scorpion EVO 3 A1 B.E.T. Carbine sähköase (Mosfet)

Hinta 499,00 € 402,42 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 9,98

Tuotekoodi: 18694


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

CZ Scorpion EVO 3 A1 on eurooppalainen, ASG:n suunnittelema ja valmistama airsoftase. Se on valmistettu samoista materiaaleista kuin esikuvansa. Runko on kuituvahvistetusta polymeeristä, lippaan kuori on polykarbonaattia ja piippu on koneistettua alumiinia.

Aseessa on realistinen toimiva lukko, joten se lopettaa ampumisen tyhjällä lippaalla ja lukko täytyy vapauttaa, jotta ase jatkaa ampumista. Toiminnon saa kytkettyä pois päältä jos haluaa vähemmän realismia. Laadukas sisäpiippu ja hoppi antavat aseelle erinomaisen tarkkuuden.

Uudelleen suunniteltu (Ver.2/3 yhteensopiva) rataslaatikko on todella kestävä ja siinä on jousen pikavaihto ominaisuus, jolloin pystyt helposti ja nopeasti muuttamaan aseen lähtönopeutta pelin ja tarkoituksen mukaiseksi.

Yksilöllinen ECU-MOSFET (sähköinen ohjausyksikkö) antaa napakan vasteen jokaiselle liipasimenvedolle. Se on suunniteltu seuraamaan aseen toimintaa ja havaitessaan ongelman estämään koneiston vaurioitumisen. MOSFET, eli elektroninen kytkin pienentää laukaisuviivettä, sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoin myös kytkinpintojen palamisen. Elektroniikka on tehty kestämään 11,1V LiPo-akun.

Aseen rungon päällä on täyspitkä tähtäinkisko lisävarusteiden kiinnittämistä varten. Mukana toimitetaan etutähtäin jossa on valokuitu ja säädettävä takatähtäin. Aseessa on säädettävä taittoperä sekä hihnakiinnikkeet molemmilla puolilla. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Aseen muotoilun vuoksi ase sopii hyvin sekä oikea- että vasenkätisille. ASG:n täydet lisenssit tuovat CZ logot ja merkinnät aseen runkoon täydentäen jo muutenkin hyvää viimeistelyä.

Evo Carbine sopii pitkänä kiväärinä erinomaisesti ulkopeleihin, mutta ominaisuudet riitävät myös CQB-peleihin.

Ase ei sisällä akkua tai laturia, joten hyödynnä vasemmalla näkyvät edut aseen oston yhteydessä.

Lipaskoko 75 kpl
Pituus 615-815 mm
Paino 2450 g
Lähtönopeus 138 m/s
Akku (ei sisälly) Lipo (7,4V / 11,1V)

Lähtönopeuslaskuri

ASG