ASG

ASG CZ Shadow 2 CO2 ilmapistooli 4.5mm, metalli

Hinta 299,90 € 241,85 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,00

Tuotekoodi: 19485


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Kauan odotettu 4.5mm versio hyvin suositusta CZ Shadow 2 pistoolista.

ASG CZ Shadow 2 CO2 ilmapistooli tuo esikuvansa mahtavat ominaisuudet nyt myös 4.5mm maailmaan. Luisti on anodisoitua alumiiniä. Luistin muotoilua on hieman muutettu enemmän kulmikkaammaksi ja täten lisäten hieman luistin massaa. Painavempi luisti helpottaa rekyylin hallintaa ja täten myös parantaa osumistarkkuutta. Luistiin on myös tehty paremmat urat, mitkä nopeuttavat ja helpottavat aseen lataamista.

Pistoolikahvan etupuolella, sekä takapuolella on entistä agressiivisemmät karhennukset. Tämä yhdistettynä CNC koneistettuihin ohuisiin kahvalevyihin parantavat ampujan otetta aseesta. Myös liipaisinkaari on kokenut muutoksen. Nyt liipaisinkaari on huomattavasti isompi, jotta liipaisimelle pääsy on helpompaa, sekä mahdollistaa hanskojen käytön.

Uudemman Shadown runko on myös kokenut pienen, mutta merkittävän uudistuksen. Nyt aseen ote tulee syvemmältä kiinni, mikä jälleen kerran parantaa aseen käsiteltävyyttä, sekä hallintaa. Myös liipaisinkaaren alle/taakse on tehty syvennys, jolloin ase asettuu käteen paremmin.

Lippaanvapautin on mahdollista säätää kolmeen eri asentoon. Lippaanvapautinta on myös hieman pidennetty sekä varsinaista nappia isonnettu. Tämä takaa lippaan vaihtamisen varmuuden.

Muita isompia uudistuksia on uusi teräksinen jousenohjain, alkuperäisen ollessa muovia. Kuten myös SP01, on Shadow 2 varustettu kuitutähtäimellä, mutta myös säädettävällä takatähtäimellä. Pieniä muutoksia ovat myös hoppikumin yhteensopivuus Maruin tuotteiden kanssa, kilpaiskuri, sekä paranneltu luistisalpa.

Lipaskoko 18 kpl
Pituus 215 mm
Paino 1231 g
Lähtönopeus 99 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG