MP41 AIPSC ajanottolaitteisto pysäytyslevyllä (Stop Plate)

Hinta 369,90 € 298,31 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,40

Tuotekoodi: M4P1W-BK


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

MP41 AIPSC ajanottolaitteisto pysäytyslevyllä (Stop Plate) on kaikki mitä tarvitset toiminnallisen kilpa-ammunnan saralla. Pakettiin kuuluu M1A2 timerin lisäksi pysäytyslevy.

Stop plate toimii siten, että kun sitä kohti ammutaan ja siihen osuu, syttyy siihen valo ja lähettää se tiedon kuluneesta ajasta langattomasti RFID-yhteydellä ajanottolaitteeseen. Jos pysäytyslevyä ammutaan uudestaan, syttyy siihen eri värinen valo ja uusi aika rekisteröityy ajanottolaitteeseen.

RFID-yhteyden ansiosta, timer ja plate voidaan parittaa keskenään tai muiden vastaavien laitteiden kanssa siten, että siihen ei tule ulkopuolisia häiriöitä, mikä on tavallista radiotekniikan kanssa. RFID mahdollistaa myös 50-60m langattoman kantaman sekä ulkoisen näyttötaulun samanaikaisen käytön.

HUOM! Pysäytyslevyä ei ole tarkoitettu ammuttavaksi ruuti-aseilla tai edes ilma-aseilla (metallikuulia tai luoteja ampuvilla)

Pysäytyslevy toimii myös akulla, joka kestää n. 76 tuntia aktiivista käyttöä. Akun voi ladata täyteen n. 1,5 tunnissa ja sitä voi tarvittaessa pitää verkkovirrassa kytkettynä ampumisen ajan. Levy myös ilmoittaa kun akku tarvitsee latausta.

Suurimman ongelman aikaisemmin timereiden kanssa on muodostanut niiden reagoimattomuus airsoft-aseiden hiljaiseen ääneen. M1A2 timer ottaa myös Airsoft-aseen äänen tarkasti ja takaa tarkan tuloksen ilman ulkopuolisia häiriöitä, jotka saattaisivat vääristää tulosta. Sama ongelma on havaittu myös .22lr patruunan (mini rifle) kanssa, mutta tämä timer toimii myös siinäkin!

Tämä on siis loistava valinta teille jotka haluatte harrastaa kaikkea: SRA, IPSC, IDPA, Action air..

Timerista löytyy vakio-ominaisuudet kuten par-aika kuivaharjoittelua varten, aloitusajan valinta (Instant, random, fixed ja custom), sekä timerista voit myös selata 20 eri stringiä joista jokainen voi sisältää 99 split-aikaa. Iso näyttö, hyvät näppäimet ja näppärä vyöklipsi takaavat järkevän käyttökokemuksen!

Luonnollisesti timerin herkkyyttä voi säätää ja suositeltavat arvot ovat:

- tasot 8 - 7 soveltuvat airsoftille

- tasot 6 - 4 pistooleille (myös .22lr)

- tasot 3 - 1 kiväärit ja haulikot

Tämä timer toimii sisäisellä ladattavalla akulla. Akkua voi ladata micro-usb porttisella laturilla, eli lataaminen onnistuu vaikkapa powerbankista tai auton kännykän laturista. Stand-by tilassa (päällä) timerissa riitää virtaa 7 vuorokaudeksi ja lataantuu täysin täyteen n. 1,5 tunnissa. Timerista löytyy myös akunsäästötila. Timer on veden sekä sään kestävä, joten kestää myös hieman kovempaa käsittelyä. Käyttölämpötila 0-70C.