G&G

G&G CM16 SRS 7" sähköase (Mosfet), hiekka

Hinta 329,90 € 266,05 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,60

Tuotekoodi: EGC-16P-SRS-DNB


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

G&G CM16 SRS on Combat Machine sarjan uusin versio, jonka ulkoiset ominaisuudet on lainattu suoraan oikeista aseista, mutta suurimmat uutuudet ja ominaisuudet ovat aseen sisällä tekniikassa.

CM16 SRS on laadukas peliase, jonka runkomateriaalina on polymeerimuovi, joka on kevyttä, mutta samalla myös todella kestävää. Aseessa on metallinen CNC-työstetty Keymod-etupää, liekinsammutin, piippu ja flipup tähtäimet. Etupään Keymod-kiskoihin voi kiinnittää tarvikekiskoa todella vapaasti, joten vertikaalikahvan, laserin ja tähtäinten asettelu on helppoa.


Ergonomisesti muotoiltu 300 kuulan hicap-lipas, pistoolikahva ja säädettävä craneperä, jossa säilytystila kaksiosaiselle akulle sekä paristoille, ovat tukevat ja mukavat käyttää. Myös vasenkätisten on helppo käyttää tätä asetta molemminpuolisen lippaanvapauttimen ansiosta. Liekinvaimentimen alla on kierteet äänenvaimenninta varten.

Aseessa on sähköinen 3 kuulan purske-/sarjatulivalinta ETU (Electronic Trigger Unit), joka ohjelmoidaan painamalla kertatulella liipasin pohjaan 10s ajaksi. Ohjelmoinnin voi tehdä nopeasti milloin tahansa ja voit valita tilanteeseen sopivan tulimoodin (burst/full auto) kesken pelinkin. Lisäksi ETU katkaisee automaattisesti aseesta virrat jos se havaitsee akun jännitteen laskeneen liian alas. Tämä pitää huolen, että koneisto tekee aina täydän kierroksen, jolloin ase ei voi jäädä jumiin akun tyhjenemisen takia. Ominaisuus pidentää myös akkujen käyttöikää. Lisäksi aseessa on MOSFET, eli elektroninen kytkin, joka pienentää laukaisuviivettä sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoin myös kytkinpintojen palamisen.

Ase edustaa G&G:n maineikasta tarkkuustyötä, jossa vahva rataslaatikko ja mäntäkoneisto takaavat hyvän tulinopeuden ja vakaan toiminnan. Aseeseen suositellaan 11,1V LiPo tai 9,6V NiMH-akkuja luotettavan toiminnan takaamiseksi.

Keymod etupäähän takoitetut kiskot löydät tuotenumerolla 18511.

Ase ei sisällä akkua tai laturia, joten hyödynnä vasemmalla näkyvät edut aseen oston yhteydessä.

Lipaskoko 350 kpl
Pituus 660-749 mm
Paino 2255 g
Lähtönopeus 122 m/s
Akku (ei sisälly) Crane (9,6V)

Lähtönopeuslaskuri

G&G