ASG

ASG CZ SP-01 Shadow blowback CO2/kaasupistooli metalli harmaa

Hinta 299,90 € 241,85 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,00

Tuotekoodi: 18916


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG CZ SP-01 Shadow Urban Grey on päivitetty versio on jo entuudestaan hyvästä ASG CZ SP-01:stä. Suurin näkyvin ero on aseen ulkonäkö. Urbaanin harmaa väritys sekä ulkopiippu, mistä löytyy -14mm kierteet vaimentimia varten. Aseen paino, liipasimen veto ja aseen käyttötuntuma ovat yhtäläiset ruutiversion kanssa.

Aseessa on samat huippuun hiotut ominaisuudet mitkä tekivät esikuvasta erittäin suositun IPSC- ja SRA-pistoolin. Täysin metallinen ase on tasapainoinen ja helppokäyttöinen ja sopii sekä oikea- että vasenkätisille.

Aseen luistissa on otepintojen kuvioinnit parempaa pitoa varten. Vaihdettavat salmiakkikuvioidut kumiset kahvalevyt ovat todella mukavat ja aseesta saa tukevan otteen. Varmistin on molemminpuolinen ja muotoiltu tukikäden peukaloa varten. Laserin tai valon kiinnitystä varten on kisko.

Aseessa on kiinni vakiona korotetut tähtäimet, jotta voit ampua myös vaimennin kiinnitettynä. Mukaan tulevat myös matalampi valokuidulla varustettu etutähtäin sekä matalampi takatähtäin. Paranneltu hopup tekee aseesta todella tarkan jopa pitkille matkoille. Etutähtäimessä oleva valokuitu erottuu todella hyvin ja se helpottaa ja nopeuttaa tähtäämistä.

Ase toimitetaan CO2-lippaalla, jolloin asetta voi käyttää myös kylmälläkin kelillä. CO2-lippaat nostavat lähtönopeuden noin 105m/s.

Lisävarusteena on saatavilla myös kaasulippaita.

Lipaskoko 26 kpl
Pituus 225 mm
Paino 1079 g
Lähtönopeus 95/105 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG