ASG

ASG CZ Shadow 2 Orange Special Edition blowback CO2 pistooli, metalli

Hinta 439,90 € 354,76 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 8,80

Tuotekoodi: 19946


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Nyt yksi suosituimmista airsoft pistooleista sai oman erikoisversion! CZ Shadow 2 Orange tarjoaa saman vertaansa vailla olevan realismin kuin alkuperäinen Shadow 2, mutta parannuksilla jotka tekevät tästä esikuvansa mukaisen laadun perikuvan.

Shadow 2 Orangessa on kiinteäksi asennettu, keikkaamaton, ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkopiippu, mikä lisää pistoolin tarkkuutta huomattavasti. Samalla toimintavarmuus on parantunut tiukempien toleranssien ja esikuvasta kopioidun ulkopiipun puslan ja teräksisen jousenohjaimen johdosta. Samalla rekyylistä on tullut napakampi ja selkeämpi kuin tavallisissa Shadow 2 pistooleissa. Luistin päältä löytyy tietenkin valokuituinen etujyvä ja säädettävä takatähtäin.

Luistissa on Shadow 2-malliset syvät urat, mitkä nopeuttavat ja helpottavat aseen lataamista. Säädettävä Hop-Up on pysynyt tarkkana ja yksinkertaisena säätää kohdalleen.

Shadow 2 Orange toimitetaan omassa kovassa salkussa. Kestävä ja luotettava salkku on täydellinen suoja arvokkaan pistoolin säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Pehmusteeseen on leikattu pistoolille ja lippaalle omat lokerot.

Ase toimitetaan CO2 lippaan (19947) kanssa, mutta aseeseen on saatavilla myös tavallisen Shadow 2:n CO2-lippaita (19308) sekä kaasulippaita (19309).

Lipaskoko 26 kpl
Pituus 220 mm
Paino 1290 g
Lähtönopeus 95/107 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG