ASG

ASG CZ SP-01 ACCU blowback CO2 pistooli metalli musta

Hinta 369,90 € 298,31 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,40

Tuotekoodi: 19015


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG:n uudistettu CZ SP-01 ACCU on IPSC standard divisioonaan suoraan laatikosta soveltuva pistooli. Ase on kokenut päivityksen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Suurin ero vanhempaan SP01 on aseen liipaisu, mikä on siis tässä aseessa ns. single action, eli yksitoiminen liipaisu. Tämä myös mahdollistaa liipaisimen ns. over travellin säätämisen eteen ja taaksepäin. Liipaisin on itsessään myös saanut enemmän kilpailullisesti suoremman ulkomuodon. Ulkoisesti ase on myös kokenut muutoksen kahvalevyissä, jotka ovat siis nyt alumiiniä ja niistä löytyy valmiiksi karhennus parantamaan aseen pysymistä nopeillakin laukauksilla samassa asennossa.

ASG on myös kuunnellut käyttäjiä tähtäimien osalta ja muuntanut ne ACCU-malliin säädettäviksi ja hieman korkeammiksi. Tämä nopeuttaa kilpa-ammuntaa ja tuo aseelle jälleen uuden ulottuvuuden nopeuden merkeissä.

Sisäisesti ACCU-malli on Shadow 2:lle tutuilla komponenteilla varustettu. Luistisalpa on vaihdettu kestävämpään, liipaisinkoneisto on uusittu ja rekyylijousen kara on vaihdettu uudempaan kokonaan metalliseen malliin.

Sinulle joka ammut CZ tai Tanfogliolla IPSC Standardia, niin tässä sinulle sopiva toimiva Action Air vastine. Ase soveltuu kyllä myös airsoft-käyttäjille ja CO2 lippaan ansiosta pelaa kylmälläkin. Aseeseen on myös saatavilla GreenGas lipas.

Lipaskoko 26 kpl
Pituus 210 mm
Paino 1138 g
Lähtönopeus 100 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG