ASG

ASG CZ Shadow 2 CO2 pistooli, metalli

Hinta 299,90 € 241,85 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,00

Tuotekoodi: 19307


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Tämä ase on suunniteltu puhtaasti kärkipään kilpa-ammuntaan. Kokonaisuudessa yhdistyy tasapaino, nopeus ja tarkkuus.

ASG CZ Shadow 2 CO2 airsoft pistooli tuo esikuvansa mahtavat ominaisuudet nyt myös 6mm maailmaan. Luisti on anodisoitua alumiiniä. Luistin muotoilua on hieman muutettu enemmän kulmikkaammaksi ja täten lisäten hieman luistin massaa. Painavempi luisti helpottaa rekyylin hallintaa ja täten myös parantaa osumistarkkuutta. Luistiin on myös tehty paremmat urat, mitkä nopeuttavat ja helpottavat aseen lataamista.

Pistoolikahvan etupuolella, sekä takapuolella on entistä agressiivisemmät karhennukset. Tämä yhdistettynä CNC koneistettuihin ohuisiin kahvalevyihin parantavat ampujan otetta aseesta. Myös liipaisinkaari on kokenut muutoksen. Nyt liipaisinkaari on huomattavasti isompi, jotta liipaisimelle pääsy on helpompaa, sekä mahdollistaa hanskojen käytön.

Uudemman Shadown runko on myös kokenut pienen, mutta merkittävän uudistuksen. Nyt aseen ote tulee syvemmältä kiinni, mikä jälleen kerran parantaa aseen käsiteltävyyttä, sekä hallintaa. Myös liipaisinkaaren alle/taakse on tehty syvennys, jolloin ase asettuu käteen paremmin.

Lippaanvapautin on mahdollista säätää kolmeen eri asentoon. Lippaanvapautinta on myös hieman pidennetty sekä varsinaista nappia isonnettu. Tämä takaa lippaan vaihtamisen varmuuden.

Muita isompia uudistuksia on uusi teräksinen jousenohjain, alkuperäisen ollessa muovia. Kuten myös SP01, on Shadow 2 varustettu kuitutähtäimellä, mutta myös säädettävällä takatähtäimellä. Pieniä muutoksia ovat myös hoppikumin yhteensopivuus Maruin tuotteiden kanssa, kilpaiskuri, sekä paranneltu luistisalpa.

Ase toimitetaan CO2 lippaan (19308) kanssa, mutta aseeseen on myös saatavilla tavallisia kaasulippaita (19309).

Lipaskoko 26 kpl
Pituus 220 mm
Paino 1231 g
Lähtönopeus 95/107 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG