ASG

ASG B&T USW A1 CO2 blowback pistooli, metalli

Hinta 289,90 € 233,79 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 5,80

Tuotekoodi: 19125


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG USW A1 on korkealaatuinen airsoft replika, Brugger & Thometin huikean hienosta, kompaktista pistoolista.

B&T USW A1 on suunniteltu viranomaisten käyttöön alati muuttuviin taktisiin olosuhteisiin. Pienikokoisena aseena käsittely on helppoa ahtaissakin tiloissa huomiota herättämättä. Pidemmille matkoille tarkkuutta parantaa pika-avattava taittoperä, sekä kiskot pistetähtäimille ja taktisille valaisimille.

6mm airsoft versio mukailee esikuvaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Napakka blowback efekti lyö käsille, kiitos täysmetallisen luistin ja rungon. Kuten oikeassa on kahva on muotoiltu, kuvioitu ja kumitettu luistamattomaksi.

USW A1 on täysin muokattavissa tähtäimin, lisävaloin ja muilla taktisilla lisätarvikkeilla. Luistin päällä on 20mm tähtäinkisko ja alapuolella, etupäässä toinen kisko esim. valolle. Ulkopiipun päässä on -14mm kierteet äänenvaimentimelle tai valojuovalaitteelle

Tarkasti säätyvä hoppi takaa hyvän tarkkuuden monen painoisilla kuulilla ja erinomainen perä vakauttaa tähtäämistä pidemmillä matkoilla. Hoppi ja sisäpiippu ovat Marui yhteensopivat.

Aseen mukana toimitetaan CO2 toiminen 26 kuulan lipas, joka sopii myös ASG CZ asemalleihin (CZ75, Sp-01, ACCU, Shadow 2). USW A1 toimii myös kaasulippaalla (19494) ja siihen on saatavilla myös pidennetty 50 kuulan kaasulipas(19627).

Lipaskoko 26 kpl
Pituus 255(470 mm
Paino 1055 g
Lähtönopeus 95/105 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG