Marui

Marui M40A5 jousitoiminen kivääri, musta

Hinta 395,00 € 318,55 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,90

Tuotekoodi: M40A5BK


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

 

M40A5 on USA:n merijalkaväen (USMC) käyttämä tarkkuuskivääri, jonka A5 versio on otettu käyttöön 2009, mutta kiväärin juuret juontavat 60-luvulle ja Remington 700 kivääriin. Erittäin tarkkana ja varmatoimisena tunnettu ase on tuttu elokuvista ja sotadokumenteista.

 

Maruin M40A5 kivääri on valmistajalle tyypilliseen tapaan erittäin hyvin rakennettu ja varmatoiminen ase. Jo aseen ottaminen käteen luo kuvan korkeasta laadusta ja sitä korostaa aseen lataamisen ja laukaisun pehmeys ja sulavuus. Aseen runko on lujaa polymeeria, jossa on säädettävä poskipakka ja säädettävällä kumisella perälevyllä pystyy asettamaan aseen pituuden sopivaksi itselleen. Kantohihnalle löytyy 6 QD kiinnikettä. Aseen rungossa ei ole välyksiä ja metallinen piippu liittyy runkoon kuten oikeassakin aseessa. Piipun päässä on esikuvan mukainen suujarru, jonka tilalle voi asentaa äänenvaimentimen (-14mm kierteet).

 

M40A5 on Maruin uudella koneistolla, jossa latausliike saatu lyhennettyä 30% ja ylärungon vasemmassa reunassa on toimiva vireenilmaisin. Liipaisimen liikerata on kokonaan säädettävissä, etuveto sekä liipaisuvoiman saa asetettua omien mieltymyksien mukaiseksi.

 

Piipun päällä on tähtäinkisko kiikaritähtäintä varten, sekä tuplakisko lämpökameralle, valaisimelle, laserille tai muille taktisille lisälaitteille. Marui M40A5 lipas on samassa kohtaa kuin oikeassakin aseessa ja lipas on myös oikean aseen lippaan kokoinen.

 

Aseen rungon alla on erillinen kiinnityspiste bipodia varten. Voit kiinnittää bipodin 17424 tai 605224 suoraan aseeseen ilman adapteria tai erillistä kiinnityskiskoa. Bipodin avulla aseella tähtääminen on huomattavasti helpompaa ja voit käyttää asetta sniper kiväärinä.

 

Maruin ase ei loista ilmoitetussa lähtönopeudessa, mutta muut ominaisuudet päihittävät lähes kaikki muut tarkkuuskiväärit. Aseen tarkkuuspiippu on markkinoiden pisimpiä, joka tuo huiman tarkkuuden ja kuulan lentoradan tasaisuuden. Tämä yhdistettynä Maruin kuuluisan tarkkoihin hoppikoneistoihin tekee kuulan lentoradan säätämisen helpoksi.

 

Loistava valinta tarkkuuskivääriksi johon löytyy runsaasti viritysosia.

Lipaskoko 35 kpl
Pituus 1165 mm
Paino 3319 g
Lähtönopeus 98 m/s

Lähtönopeuslaskuri