TARJOUS

ASG

ASG Proline McMillan M40A3 jousitoiminen kivääri

Hinta 369,90 € 298,31 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 7,40

Tuotekoodi: 17993


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

M40A3 on USA:n merijalkaväen (USMC) käyttämä tarkkuuskivääri, jonka A3 versio on otettu käyttöön 2000-luvulla, mutta kiväärin juuret juontavat 60-luvulle ja Remington 700 kivääriin. Erittäin tarkkana ja varmatoimisena tunnettu ase on tuttu elokuvista ja sotadokumenteista.

ASG:n M40A3 on McMillanin täysin lisensoima tarkkuuskivääri, jonka ominaisuudet ja viimeistely ovat markkinoiden kärkeä suoraan paketista. Aseen rungossa on aidot merkinnät ja logot ja muiltakin ominaisuuksiltaan ase vastaa oikeaa ruutiversiota.

Aseessa on vankka polymeeritukki, jossa on Harris tyylinen bipod kiinnike ja 6 QD kantohihnakiinnike paikkaa. Piipun päällä on tähtäinkisko kiikaritähtäintä varten. Aseen tukissa on säädettävä poskipakka ja säädettävällä kumisella perälevyllä pystyy asettamaan aseen pituuden sopivaksi itselleen.

Kiväärin lataaminen on poikkeuksellisen kevyttä ja sulavaa näin tehokkaaksi aseeksi. Lyhyt ja nopea latausliike mahdollistaa nopeat peräkkäiset laukaukset, jotka lähtevät tarkan ja pehmeätoimisen liipaisimen saattelemana. Lukkorunko ja piippu ovat koneistettua alumiinia ja sovitys ja käynti ovat erinomaiset. Lipas on sijoitettu mahdollisimman taakse ja piiloutuu kokonaan aseen rungon sisälle. Tämä rakenne mahdollistaa pitkän piipun ja tarkat osumat hyvällä kantamalla.

Aseen rungon alla on erillinen kiinnityspiste bipodia varten. Voit kiinnittää bipodin 17424 tai 605224 suoraan aseeseen ilman adapteria tai erillistä kiinnityskiskoa. Bipodin avulla aseella tähtääminen on huomattavasti helpompaa ja voit käyttää asetta sniper kiväärinä.

Kuvassa olevat kiikaritähtäin ja bipodit eivät tule aseen mukana.

Huom. ase on hyvin tehokas, noin 135m/s.

Lipaskoko 20 kpl
Pituus 1134 mm
Paino 3350 g
Lähtönopeus 134 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG