ASG

ASG taktinen teleskooppi bipod

Hinta 59,90 € 48,31 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,20

Tuotekoodi: 17424


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

 

Monipuolinen ja korkealaatuinen Harris mallinen bipod tarkkuuskivääreihin ja muihin pitkiin aseisiin. Bipodissa on erityinen kiinnike aseisiin (esim. Varmint, VSR-10, AW .308), joissa on hihnalenkin korvake valmiina aseessa. Pakkauksessa on myös kiskoadapteri, jonka avulla jalat voi kiinnittää myös kaikkiin muihin aseisiin, joissa on etukahvan alapuolella tavallinen kiinnityskisko. M4 sarjan aseisiin, joissa ei ole vakiona kiskoa, sopii tuotenumero 605212 tähän tarkoitukseen.

 

Bipodin jalat voi lukita kuuteen eri aseentoon ja kummassakin jalassa on leveät kumiset tassut jalkojen päissä. Jalat "kelluvat" jousikuormitteisesti rungossa, joka mahdollistaa vaakatasoisen ampuma-asennon maaston epätasaisuuksista huolimatta. Bipodin käyttöönotto on nopeaa, sillä jalossa on erilliset jouset, jotka laukeavat nappia painamalla ja työntävät teleskoopit ulos. Jalat pysyvät rungon myötäisesti kun ne eivät ole käytössä toisten jousien avulla ja samaiset jouset vetävät jalat suppuun sen jälkeen kun niitä ei enää tarvitse.

 

Nämä bipodit sopivat kaikkiin aseisiin, joissa on erillinen korvake hihnalenkkiä varten tai tavallinen kiinnityskisko rungon alla.

ASG