ASG

ASG Proline McMillan M40A5 kaasukivääri

Hinta 429,00 € 345,97 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 8,58

Tuotekoodi: 18336


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen

M40A3 on USA:n merijalkaväen (USMC) käyttämä tarkkuuskivääri, jonka A3 versio on otettu käyttöön 2000-luvulla, mutta kiväärin juuret juontavat 60-luvulle ja Remington 700 kivääriin. Erittäin tarkkana ja varmatoimisena tunnettu ase on tuttu elokuvista ja sotadokumenteista.

ASG:n M40A3 on McMillanin täysin lisensoima tarkkuuskivääri, jonka ominaisuudet ja viimeistely ovat markkinoiden kärkeä suoraan paketista. Aseen rungossa on aidot merkinnät ja logot ja muiltakin ominaisuuksiltaan ase vastaa oikeaa ruutiversiota.

Aseessa on vankka polymeeritukki, jossa on Harris tyylinen bipod kiinnike ja 6 QD kantohihnakiinnike paikkaa. Piipun päällä on tähtäinkisko kiikaritähtäintä varten. Aseen tukissa on säädettävä poskipakka ja säädettävällä kumisella perälevyllä pystyy asettamaan aseen pituuden sopivaksi itselleen. Liekinvaimentimen alta löytyy -14mm kierre vaimentimille.

Kiväärin lataaminen on poikkeuksellisen kevyttä ja sulavaa näin tehokkaaksi aseeksi. Tämä johtuu aseen kaasutoimisuudesta. Lyhyt ja nopea latausliike mahdollistaa nopeat peräkkäiset laukaukset, jotka lähtevät tarkan ja pehmeätoimisen liipaisimen saattelemana. Lukkorunko ja piippu ovat koneistettua alumiinia ja sovitys ja käynti ovat erinomaiset. Lipas on sijoitettu mahdollisimman taakse ja piiloutuu kokonaan aseen rungon sisälle. Tämä rakenne mahdollistaa pitkän piipun ja tarkat osumat hyvällä kantamalla.

Aseen rungon alla on erillinen kiinnityspiste bipodia varten. Voit kiinnittää bipodin 17424 tai 605224 suoraan aseeseen ilman adapteria tai erillistä kiinnityskiskoa. Bipodin avulla aseella tähtääminen on huomattavasti helpompaa ja voit käyttää asetta sniper kiväärinä.

Huom. ase on hyvin tehokas, noin 143m/s.

Lipaskoko 15 kpl
Pituus 1150 mm
Paino 4350 g
Lähtönopeus 143 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG