ASG

ASG A680 LiPo/LiFe/NiHM/LiHV/Li-ion/Pb 6A multilaturi

Hinta 89,90 € 72,50 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,80

Tuotekoodi: 19429


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Viimeistä huutoa oleva teholaturi kaikkiin softaajan tarpeisiin. Laturi on täynnä ominaisuuksia, jotka säilyttävät akun aina parhaassa kunnossa ja optimaalisesti ladattuna täyteen.

A680 on täysin ohjelmoitava ja 10 ohjelman muistilla varustettu multilaturi kaikille yleisimmille akkutyypeille, kuten LiPo/LiFe/LiHV/Li-Ion/NiMH/Pb. Laturissa on sisäänrakennettu automaattinen balanseri, joka on välttämättömyys näiden akkujen oikeaoppiseen lataukseen ja automatiikka tarkkailee akun lataustilaa ja katkaisee automaattisesti akun tullessa täyteen.

AUTO moodi purkaa ja lataa akun turvallisesti ja tehokkaasti. AGM ja kylmälataus moodit lyijyakuille. Delta Peak tarkkailee NiMH akkun lataustilaa. Pikalataus tai ylläpitolataus akun pitkäaikaiseen varastointiin. Akun jännitteen ja sisäisen resistanssin tarkistus. Sininen valaistu LCD näyttö.

A680 on turvallinen tehopakaus, joka kykenee 80W/6A latausvirtaan tai toimimaan virtalähteenä. Käytät laitetta sitten laturina tai virtalähteenä, jatkuvan ja pitkäaikaisen käytön takaa tehokas 8000rpm puhallin, joka tuulettaa alumiinista jäähdytyssiiliä ilman ylikuumenemisen vaaraa.

Laturi toimitetaan virtajohdolla, mini Tamiya latausjohdolla, Deans (T-liitin) latausjohdolla ja XH adapterilla/kaapelilla.

Laturi on CE hyväksytty.

ASG