Uutuus

ASG

ASG 11.1V 2200mAh 30C LiPo akku

Hinta 54,90 € 44,27 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,10

Tuotekoodi: 19813


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Optimaalinen M130-M160 vireille. Korvaa tavallisen 10,8V-12,0V NiMH akun.

LiPo akun etuja ovat pienempi koko ja parempi virrantuotto. Suurin osa LiPo akuista on tavallisen miniakun kokoisia, mutta antavat virtaa isomman akun verran. Akuissa ei ilmene tavallisille NiMH akuille tyypillistä hiipumista, vaan LiPo akulla voit ampua samalla tulinopeudella aivan loppuun asti.

LiPo akkuja voi myös ladata suuremmalla virralla ilman kennojen vaurioitumisen riskiä, joka mahdollistaa nopeamman latauksen. Akkuja ei tarvitse myöskään tyhjentää ennen uudelleenlatausta. Erityisesti Suomen olosuhteissa tulee esille myös hyvä kylmäkestävyys. Akun kapasiteetti ei laske pakkasen vaikutuksesta.

Älä ammu LiPo akkua koskaan aivan tyhjäksi, vaan laita akku lataukseen kun huomaat aseen tulinopeuden laskeneen. Lataa LiPo akku ennen säilytystä. Tämä edistää akun kunnon säilymistä. LiPo akut purkautuvat hyvin vähän itsestään, joten voit ottaa täyteen ladatun akun aina suoraan käyttöön.

Akun koko 105x34x20mm.

Käytä aina LiPo akun lataamiseen LiPo laturia. Akun lataaminen tavallisella laturilla voi aiheuttaa akun rikkoutumisen ja tulipalovaaran.

ASG