ASG

ASG Hybrid Series H-15 B.E.T. sähköase, musta

Hinta 599,90 € 483,79 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 12,00

Tuotekoodi: 19716


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG Hybrid H-15 B.E.T. tuo Scorpion EVO-sarjan legendaarisen suorituskyvyn vihdoin AR-alustalle. Käyttämällä samoja luotettavia sisäosia, yhdistettynä uuteen aggressiiviseen muotoiltuun saadaan tulokseksi ainutlaatuisen korkean suorituskyvyn rynnäkkökivääri.

Tämä uusi kiväärimalli yhdistää metalli- ja polymeeriosat samalla tavalla kuin oikeakin rynnäkkökivääri. Hybrid kiväärin säädettävä perä, etutukki, lipas ja pistoolin kahva on valmistettu erittäin lujasta polymeeristä, kun taas kaikki muut komponentit rungosta piippuun, liipaisimen ja kiskoon ovat kestävää metallia. HERA ARMS CCS-perä, PTS EPG-C-pistoolikahva ja Retro Arms-liipaisin tekevät kivääristä todella virtaviivaisen nopean ja helposti käsiteltävän. Lisäksi tässä poikkeuksellisessa kiväärissä on ASG:n oma M-Rail-etutukki, johon käyttäjä voi kiinnittää lisävarusteita muokatakseen siitä mieleisensä. Kiväärin mukana toimitetaan 180 kuulan midcap lipas.


Hybrid H-15:n sisältä löytyy kaikki Scorpion EVO:n upeat sisäosat upeine ominaisuuksineen. Tämä sisältää elektronisen laukaisuyksikön, jossa on integroitu Mosfet ja johon käyttäjä voi ohjelmoida haluamansa laukaisutilat: varmistettu, kerta-, purske- ja sarjatuli. ECU tarjoaa myös syklin havaitsemisen älykkäällä itsesäätyvällä Active Break-toiminnolla ja esivirityksellä. Se sisältää myös jousen pikavaihdon, tarkan hop-up-yksikön ja T-liittimen akulle.

Tässä H-15 versiossa mukana tulee esiasennettu täyspitkä kiinteä B.E.T. (äänenvaimennin) joka tarjoaa ainutlaatuisen esteettisen ulkonäön tälle jo ennestään tyylikkäälle airsoft-kiväärille.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota airsoft-harrastajille tämän modernin AR-mallin, joka laajentaa Scorpion EVOsta tutun suorituskyvyn uuteen mallistoon.

Ominaisuudet:

  • EVO sarjasta tuttu suorituskyky ja osat AR-runkoon sovitettuna
  • HERA ARMS CCS perä
  • PTS EPG-C pistoolikahva
  • ASG Custom M-Rail etutukki
  • Retro Arms liipaisin
  • Sähköinen liipaisin yksikkö
  • Pikajousenvaihto
  • Rotary hop-up
  • T-liitin akulle (Deans)
  • Säädettävä vetoperä

Lipaskoko 180 kpl
Pituus 730-820 mm
Paino 2500 g
Lähtönopeus (0,20g) 130 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG