TARJOUS

ASG

ASG G36C sähköase

Hinta 219,90 € 177,34 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,40

Tuotekoodi: 15910


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG:n versio G36 kiväärin Compact mallista. G36C tarjoaa rynnäkkökiväärin ominaisuudet konepistoolin kokoisena pakettina. Aseesta löytyy taitettava perä, mikä helpottaa maskin kanssa tähtäämistä. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.


Aseen päältä löytyy rautatähtäimien lisäksi weaver-kiskoa, mihin voi kiinnittää optisen tähtäimen. Aseen etukädensijan alta puolestaan löytyy kisko etukahvalle tai valaisimelle. Sivuilla on paikat lisäkiskoille joita voi hankkia lisätarvikkeina.

Hihnakiinnikkeet, lippaanvapautin sekä tulenvalitsin sopii oikea- ja vasenkätisille pelaajille. Aseen sisällä on kestävä metallinen ver.3-rataslaatikko johon käy Marui-yhteensopivat viritysosat. Sportline-sarja on valmistettu kestävästä muovista ja metallista helppokäyttöisiksi ja luotettaviksi airsoft-aseiksi.

Aseen tehoja on todella helppo säätää CQB- ja metsäpelirajojen välillä. Tehon säätö tapahtuu perä sivulle taitettuna, minkä alta paljastuu jousenohjain. Jousenohjainta sisään painamalla ja kiertämällä, voit näppärästi vaihtaa jousen itse sopivalle tasolle.

Sportline-sarjan asepaketit ovat hyviä, kaiken kattavia tuotteita. Nämä ovat tarkoitettu pelaajille jotka arvostavat hyvin rakennettua, luotettavaa ja edullista tuotetta. Kattava paketti sisältää kaiken mitä aloittamiseen tarvitaan: ase, lipas, akku, laturi ja kuulia.

HUOM! Älä vaihda jousta liian tehokkaaseen sillä koneisto ei kestä sitä. Suositeltavat jouset ovat M90 ja M110 tason välillä.

Huom. Säästä 39,50€. Aseen ja laukun normaali hinta yhteensä 249,40€

Lipaskoko 470 kpl
Pituus 718 mm
Paino 2850 g
Lähtönopeus (0,20g) 105 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG