TARJOUS

Umarex

Umarex T4E HDX .68 40J haulikko

Hinta 429,90 € 346,69 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 8,60

Tuotekoodi: 24747


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

T4E-sarjan aseet on tarkoitettu käyttöön, missä aseenkäsittely-harjoitukset halutaan viedä äärimmilleen. Tämä tuotesarja tarjoaa hyvän harjoittelupohjan alan ammattilaisille useamman eri variaation muodossa. Aseet toimivat joko .68 / .50 / .43cal kumikuulilla tai vastaavilla värikuulilla. Aseita voidaan siis käyttään myös merkkaimina tarpeen mukaan.

T4E Home Defence Extreme (HDX) on ase vaativaan käyttöön. Ase on todella tehokas pumppuhaulikko, tuottaen 40 joulea tehoa pitkän piipun ansiosta. HDX on myös mielyttävä silmälle sekä omaa loistavat laajennusmahdollisuudet mm. tarvikekiskon muodossa.

Aseen käyttövoimana toimii 88g CO₂-kapseli, joka sijoitetaan aseen peräputkeen. Tämän jälkeen ase on valmis ampumaan n. 70 laukausta. Aseessa on näyttö, josta voit helposti lukea onko kapselissa painetta ja ase käyttövalmis.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää erikseen ostettavaa kahden tavallisen CO₂-kapselin adapteria, jossa on ns. pikapuhkaisu, minkä ansiosta voit säilyttää kapselit aseessasi pelkäämättä, että ne kuluvat hiljalleen tyhjäksi. Pikapuhkaisu toimii näpäyttämällä kevyesti esiviritettyä tappia aseen perässä, jonka jälkeen ase on välittömästi valmis ampumaan. Tällä systeemillä aseen teho on 24 joulea. Kahdella CO₂-kapselilla ampuu noin 20 laukausta.

Haulikko ottaa sisäänsä aina kerrallaan 16 ammusta. Ase toimii pumppuhaulikon tavoin ja lähettää kuulat matkaan 40 joulen voimalla. Tämän vuoksi on hyvin tärkeää että asetta käytetään vain ammattilaisen toimesta tai valvonnassa!

Rajoitettu erä. Normaali hinta 579,90€. Säästä 150,00€.

Lipaskoko 16 kpl
Pituus 893 mm
Paino 3060 g
Lähtönopeus 155m/s / 40J

Lähtönopeuslaskuri