Benjamin

Benjamin Armada PCP ilmakivääri 6.35mm kiikarilla

Hinta 1 095,90 € 883,79 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 21,92

Tuotekoodi: BTAP25SX


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Benjamin Armada on uusi tehokas ja tarkka 6.35mm PCP ilmakivääri, joka tarjoaa vähintään riittävästi kiinnityskiskoja varusteiden kiinnittämiseksi. Kiväärissä on modulaarinen rakenne ja osat kuten teleskooppitukki ja pistoolikahva ovat AR-yhteensopivia. Tekniikka perustuu suosittuun ja maineikkaaseen Benjamin Marauder kivääriin. Ase sopii hyvin sekä oikea että vasenkätisille, sillä lukon puolisuus on helposti vaihdettavissa.

Uuden tekniikan ansiosta yhdellä täytöllä voi ampua noin 30% enemmän kuin aikaisemmin ja muutosten myötä laukaisun korkeimmat äänet on leikattu pois ja jäljelle on jäänyt vaimeammat matalat äänet. Kiväärissä on myös sisäänrakennettu tärähdyksen vaimennin, joka helpottaa ja nopeuttaa seuraavien laukausten ampumista. Erikoisvalmistettu piippu on tarkka ja takaa tasaiset osumat.

Kilpatasoisella kaksivaiheisella säädettävällä liipaisimella on helppo saada tasainen ja pehmeä liipaisimenveto, joka on ensiarvoisen tärkeä tarkoille osumille. Kiväärin lippaaseen mahtuu 8 luotia, jotka on ammuttavissa nopeasti peräkkäin. Rungon allapuolella on painemittari, josta on helppo lukea jäljellä oleva ilmanpaine. Luodin lähtönopeutta on helppo säätää säätämällä aseen täyttöastetta eli säiliössä olevan paineen määrää.

Ase toimitetaan laadukkaalla Center Pointin 4-16x56 kiikaritähtäimellä, jonka valovoimaisuus ja suurennus riittävät kaikille ampumaetäisyyksille. Kiikaritähtäin on varustettu 4" vastavalosuojalla. Bipodit taittuvat nätisti rungon myötäisesti ja ejektoreilla varustetut teleskooppijalat tekevät oikean ampuma-asennon löytämisen helpoksi ja nopeaksi. Kiväärissä on myös valmiit paikat kantohihnan kiinnittämiseksi.

Huom.

6,35 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 8 kpl
Pituus 1079 mm
Paino 3285 g
Lähtönopeus 275 m/s

Lähtönopeuslaskuri