TARJOUS

Aselkon

Aselkon MX8 PCP ilmakivääri 6.35mm, musta

Hinta 825,00 € 665,32 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 16,50

Tuotekoodi: ASMX825-BK


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen

PAKETTI

Aselkon MX8 on tehty varmaksi ja helpoksi aseeksi missä tehoa ja tarkkuutta on vähintään riittävästi. Moderni bullpup-tukki pitää aseen pituuden järkevänä vaikka käytössä on täysimittainen piippu. Täyttö, lataus ja liipaisu on pidetty yksinkertaisina jolloin täydellä säiliöllä ampuu jopa 65 laukausta maksimissaan yli 60 Joulen tehoilla.

Tähtäimen kiinnittämiseksi aseen päällä on NATO-standardin mukainen Picatinny-kisko. Kisko on 11mm ja 21mm leveiden kiinnitysjalkojen kanssa yhteensopiva. Bipodien kiinnittämiseksi on kierteet sekä kiskot etuosassa ja poskipakan alla. Kiskoihin voi näppärästi kiinnittää myös valaisimen tai taktisen kahvan. Rekyylivaimennettu perälevy ja helposti säädettävä poskituki tekevät ampumisesta vaivatonta.

Aselkon MX8 ilmakivääri käyttää 10 luodin rullalipasta ja ase ladataan oikealla puolella olevasta latauskahvasta.

Aseen piippu on kuristettu, millä saavutetaan todella hyvä tarkkuus. Piipun päässä on suojatut 1/2 UNF-kierteet äänenvaimentimelle.

Max. 250 Bar paineilmasäiliö täytetään liipaisinkaaren edessä olevasta pikaliittimestä. Täyttöliitin on suojattu iskuilta omaan syvennykseen. Aseen mukana toimitetaan adapteri kierreliitintä varten.

Aseen mukana toimitetaan tyylikäs kovamuovinen aselaukku, kaksi lipasta, kierreadapteri sekä tiivistesarja varaosiksi. Aselaukussa on sertifikaatti, Aselkon-tarra sekä manuaali englanniksi jossa on hyvin havainnollistavat kuvat.

MX PCP kivääri 815,00 €
PCP pumppu 199,00 €
Aselaukku 69,00 €
Yht. 1093,00€
Säästät 278,00 €

MX8 on poikkeuksellisen tehokas ilmakivääri yli 60 joulen energialla. Tämä pitää ottaa huomioon aseella ammuttaessa.

Huom.

6,35 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 10 kpl
Pituus 920 mm
Paino 2750 g
Lähtönopeus 310 m/s

Lähtönopeuslaskuri