TARJOUS

Benjamin

Benjamin Trail NP Elite Stealth SBD ilmakivääri 5.5mm kiikarilla

Hinta 429,90 € 346,69 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 8,60

Tuotekoodi: BTN2Q2SX


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Benjaminen uusinta tuotantoa ja suunnittelua oleva erittäin tehokas ilmakivääri, jossa on integroitu äänenvaimennin. Trail SBD tarjoaa kovan asenteen ja lähtönopeuden kuiskauksen hiljaisella laukauksella.

Crosmanin uusi SBD (Silencing Barrel Device) teknologia tekee tästä aseesta kolme kertaa hiljaisemman kuin vastaavat normaalit ilmakiväärit. Aseen vaimennin on Platinum sarjan vaimennin, joka on Crosmanin tehokkain vaimennin. Vaimennin on muotoiltu asymmetrisesti, jotta se ei ole aseen mukana tulevan 3-9x32 kiikaritähtäimen tiellä. SBD vaimennin on irrotettavissa yhdellä ruuvilla mahdollistaen helpon puhdistamisen. Kiikari kiinnitetään aseessa vakiona olevaan Picatinny kiskoon.

Tukin suunnittelussa on otettu tarkuusammunta ja aseen hyvä käsiteltävyys lähtökohdiksi. Soft Touch pintainen synteettinen tukki ja runko on varustettu karhennuksilla hyvän pidon takaamiseksi kelissä kuin kelissä ja kantohihnalenkit ovat vakiona kuljettamisen helpottamiseksi. Elite sarjan NP2 (Nitro Piston 2) teknologia tekee aseen virittämisen kevyeksi, liipaisimen veto on pehmeä ilman jousen aiheuttamaa vibraatiota ja ase toimii myös kylmisssä olosuhteissa normaalisti, toisin kuin tavallinen ilmakivääri. Aseessa on säädettävä kaksivaiheinen CBT liipaisin.

Huom!
5,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaa.

Lipaskoko 1 kpl
Pituus 1180 mm
Paino 3735 g
Lähtönopeus 335 m/s

Lähtönopeuslaskuri