Benjamin

Benjamin Akela PCP ilmakivääri 5.5mm

Hinta 789,00 € 636,29 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 15,78

Tuotekoodi: BPA22W


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Benjamin Akela on uusi tehokas ja tarkka 5.5mm PCP ilmakivääri jonka ulkonäön viimeistelee tyylikäs, aidosta turkkilaisesta pähkinäpuusta veistetty bullpup tukki, säädettävällä poskituella. Aseessa on reguloitu 3000 psi:n kaasutankki, ja tehonsäätö ruuvi latauskahvan vieressä.

Kiväärillä pystyy ampumaan jopa 60 laukausta yhdellä täytöllä ja n. 300m/s lähtönopeudella, joka on erinomainen saavutus 5.5mm PCP kivääriltä. Akela käyttää 12 luodin lipasta, joten voit keskittyä ampumiseen lataamisen sijasta. Latauskahvan vieressä on painemittari, josta on helppo lukea jäljellä oleva ilmanpaine.

Piipun päässä on irroitettava suujarru jonka tilalle voi asentaa vaimentimen. Se mahdollistaa ampumisen ilman ylimääräisen melun aiheuttamista. Aseessa on myös paikat kiinnityslenkeille sekä rungon päällä Picatinny-kisko kiikaritähtäintä varten.

Aseen mukana toimitetaan kaksi lipasta, painesäiliön täyttöadapteri, varatiivisteet, tukin alle kiinnitettävä Picatinny-kisko bipodia varten sekä tarvittavat työkalut.

Huom.

5,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 12 kpl
Pituus 840 mm
Paino 3550 g
Lähtönopeus 315 m/s

Lähtönopeuslaskuri