Snowpeak GR1600W 4,5mm ilmakivääri (40 joulea)

Hinta 229,90 € 185,40 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,60

Tuotekoodi: 690000


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Snowpeal GR1600W on poikkeuksellisen tehokas ilmakivääri. 40 joulen teholla se saavuttaa kevyellä PBA-luodilla 430m/s lähtönopeuden. Asetta käytettäessä oltava erittäin varovainen ja huomioitava aseen suuri teho ja luodin pitkä kantama.

4.5mm kaliberi yhdistettynä kaasumännän tuomaan kovaan lähtönopeuteen tekevät tästä aseesta hyvin tehokkaan ja tarkan kiväärin. Kiväärissä on teräksinen rihlattu piippu joka takaa tarkat osumat..

Kaasumäntä tekniikan ansiosta ase on jopa 70% hiljaisempi kuin tavallinen vastaava ilmakivääri, mutta silti virittäminen on kevyempää ja laukaisu aiheuttaa pienemmän tärähdyksen ja äänen. Tämän lisäksi ase toimii myös myös pakkasella aivan normaalisti. Tavallisessa ilmakiväärissä oleva jousi on rasvattu runsaalla rasvalla, mikä puolestaan aiheuttaa paakkuuntumista sekä jäykistymistä kylmissä olosuhteissa. Tämä näkyy usein kehnona lähtönopeutena.

Aseessa on säädettävä kaksivaiheinen liipaisin, tähtäinkisko rungon päällä ja vakiona säädettävät tähtäimet.

Kiväärin tukki on hyvin muotoiltu, aito puutukki, jossa on molemminpuoleinen poskipakka. Tukin perälevy on kuminen parhaan pidon varmistamiseksi.

Huom.

4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 1 kpl
Pituus 1180 mm
Paino 3800 g
Lähtönopeus 430 m/s

Lähtönopeuslaskuri