Black OPS 24J ilmakivääri 4,5mm

Hinta 279,50 € 225,40 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 5,59

Tuotekoodi: B1008


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Black Ops on tehokas sniper-tyylinen, taittopiippuinen ilmakivääri. Tämä versio on sarjan tehokkain 24 joulen versio.

Ase on täysin ambidexterinen, eli myös vasenkätiset käyttäjät voivat nauttia aseen käytettävyydestä. Oikealla puolella näkyvä latauskahva on rekvisiittaa, tehden kivääristä uskottavan näköisen. Piipun päässä olevan vaimentimen tehtävä on näyttää hyvältä ja tarjota lisätukea aseen virittämiseen. Kivääri soveltuu käytettäväksi kaikissa olosuhteissa eikä esim. tukki kärsi kosteuden tuomista ongelmista.

Tukin etuosassa on Picatinny kiskot sivuilla mukana tulevia etujalkoja varten. Aseen mukana toimitetaan hyvä kiinteällä 4X suurennoksella varustettu 4x32 kiikaritähtäin. Tähtäimessä on täydet säädöt sekä vertikaalisen että horisontaalisen kohdistuksen tekemiseksi ja linssit ovat pinnoitetut. Tähtäin on veden ja kosteuden kestävä ja tärinävaimennettu.

Tähtäinkuva on x-tyyppinen, runko on mattapintainen heijastumien vähentämiseksi ja kiikari toimitetaan linssinsuojuksilla. Pakkaus sisältää myös tähtäinrenkaat.

Varmistin löytyy kätevästi liipaisimen edestä. Aseen piippu on terästä ja sieltä löytyy kunnon rihlat takaamaan tarkkuuden.

Huom.

4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaan.

Lipaskoko 1 kpl
Pituus 1150 mm
Paino 4800 g
Lähtönopeus 405 m/s

Lähtönopeuslaskuri