Benjamin

Benjamin Trail NP Mark II ilmapistooli 4.5mm

Hinta 199,90 € 161,21 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,00

Tuotekoodi: PBN17


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Benjamin Trail NP Mark II ilmapistooli käyttää laadukasta Nitro Piston tekniikkaa. Kivääreistä tuttu teknikkka parantaa merkittävästi aseen ominaisuuksia. Nitro Piston tekniikan ansiosta ase on jopa 70% hiljaisempi kuin tavallinen vastaava ilmakivääri, mutta silti virittäminen on kevyempää ja laukaisu aiheuttaa pienemmän tärähdyksen ja äänen.

4.5mm kaliberi yhdistettynä Nitro Pistonin tuomaan kovaan lähtönopeuteen tekevät tästä aseesta hyvin tehokkaan, mutta myös tarkan. Tässä pistoolissa on teräksinen rihlattu piippu.

Ase toimitetaan valmiina kuituoptisilla tähtäimillä, joiden ansiosta ampuminen onnistuu tilassa tai kelissä, missä valoisuus ei ole parhaimillaan. Tämän lisäksi voit irroittaa aseen takatähtäimen jolloin sen alta paljastuu 11mm kisko, johon voit puolestaan laittaa haluamasi optisen tähtäimen.

Koska aseen piippu on lyhyt, toimitetaan mukana myös lataukseen tarkoitettu jatkopala, joka pidentää piipun vipuvartta ja täten tekee aseen lataamisesta mielyttävämpää. Aseen kestävä polymeerirunko tekee myös aseen käsittelystä mieluisampaa varsinkin erittäin kylmässä tai lämpöisessä kelissä.

Tämä pistooli on todella hyvä ja laadukas ilmapistooli lähes kaikenlaiseen käyttöön.

Huom!
4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaa.

Lipaskoko 1 kpl
Pituus 406 mm
Paino 1548 g
Lähtönopeus 195 m/s

Lähtönopeuslaskuri