ASG

ASG CZ P-09 ilmapistooli rihlattu 4,5mm CO2, metalli dualtone

Hinta 179,90 € 145,08 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 3,60

Tuotekoodi: 18524


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

CZ P-09 on tsekkiläisen asevalmistajan täysikokoinen pistooli. Aseen runko on modernisti muotoiltu ja siinä on ergonomisia parannuksia, kuten karhennukset kädensijassa ja luistissa.

Toisista ilmapistooleista poiketen tässä aseessa on rihlattu piippu ja aseella voi ampua sekä tavallisia ilma-aseiden luoteja että pyöreitä 4.5mm kuulia. Aseen lipas on myös kekseliäästi valmistettu, sillä lippaan toiseen päähän voi ladata luodit ja toiseen kuulat, jolloin saa täyden kapasiteetin käyttöön. Rihlatun piipun vuoksi aseen kantama ja tarkkuus ovat hyviä.

Aseen piipun alla on kisko laserin tai lampun kiinnittämistä varten ja tähtäimet on merkitty valkoisin korostuksin tähtäämisen helpottamiseksi. CO2 kapseli on kahvan sisällä, jolloin lippaan koko ja paino on pystytty pitämään pieninä. Luistinvapautin ja varmistin ovat hyvin käden ulottuvilla.

Aseessa on CZ:n täyden lisenssin mukaiset aidot logot ja merkinnät, jotka viimeistelevät hienosti tämän teknisesti edistyksellisen ja tehokkaan pistoolin. Blowback toiminto tuo realistiikkaa ammuntaan ja antaa mukavan rekyylin pistoolille.

Pistoolin piipussa on valmiiksi 12mm kierteen äänenvaimenninta varten, joten voit kiinnittää aseeseen sopivan vaimentimen.

Aseessa voi käyttää sekä 4.5mm pyöreitä kuulia että perinteisiä tasakärkisiä ilmakiväärin luoteja.

Huom!
4,5 mm ilma-aseet eivät sovellu airsoft harrastukseen. Vain tarkkuusammuntaa.

Lipaskoko 16 kpl
Pituus 205 mm
Paino 702 g
Lähtönopeus 149 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG