Armorer Works M1911 NE2101 Pääkallo

Hinta 229,90 € 185,40 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,60

Tuotekoodi: AW-NE2101


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

 

Tämä pistooli edustaa AW:n uudempaa linjaa, mikä näkyy materiaaleissa sekä viimeistelyssä. Luisti ei ole enään raskas metallinen palikka, vaan ihan ehtaa kevyttä alumiiniä. Tämä tarkoittaa käyttäjän näkökulmasta sitä, että aseen toimivuus sekä rekyyli ovat enemmän kuin hyvällä tasolla. Myös muu tekniikka on päivitetty uudempaan, jotta aikaisemmat ongelmat on saatu kitkettyä pois!

 

Tämä hieman erilainen 1911, minkä lopputulos on mahtava kokonaisuus. 1911 sarjan pistoolit ovat aina ajattomia klassikoita, joita on jo valmistettu yli 100 vuoden kokemuksella. Aseessa yhdistyy yksinkertaisuus, toimivuus sekä varmatoimisuus. Nämä ovat asioita joita jokainen 1911 fani, keräilijä ja pelaaja osaavat arvostaa!

 

Asetta tarkemmin tutkittuasi, huomaat kuinka paljon aseessa on yksityiskohtia. Upeat kaiverrukset ja yksityiskohdat tekevät tästä aseesta todellisen kaunokaisen! Komeat pääkallot koristavat asetta joka puolelta. 

 

Aseen kaiverrukset ja uniikki ulkonäkö tekevät aseesta semmoisen, mikä varmasti erottuu muista 1911-sarjan aseista edukseen.

  

HUOM! Ase toimii vain WE:n, Armorer Worksin tai Socom Gearin lippailla!

Lipaskoko 15 kpl
Pituus 185 mm
Paino 1140 g
Lähtönopeus 92 m/s

Lähtönopeuslaskuri