Armorer Works Hi-Capa HX2202, musta

Hinta 249,90 € 201,53 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 5,00

Tuotekoodi: AW-HX2202


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

 

Armorer Works HX2202 Dragon-style on jokaiselle Action Airia aloittavalle hyvä pistooli, mikä soveltuu parhaiten open-divisioonaan. Ase on valmistettu kokonaan laadukkaasta metallista, sekä alumiinista. Aseen kahva on puolestaan 2011-sarjan aseille ominaiseen tapaan kovaa muovia. 

 

Jo ensimmäisen laukauksen jälkeen huomaat aseen kovan ja napakan rekyylin. Aseen erikoisen rakenteen vuoksi rekyyli jää kuitenkin hyvin pieneksi verrattuna muihin pistooleihin, koska aseen luisti toimii käytännössä vain lataajana uudelle kuulalle. Aseen pitkä, tarkkuutta tuova piippu puolestaan lukittuu paikoilleen, eikä pääse liikkumaan lainkaan. Näin saavutetaan open-divisioonassa ampuville parhain mahdollinen kokonaisuus. Luistin keveyden vuoksi ase on myös hyvin nopea!

 

Vaikka ase näyttääkin hieman futuristiselta, löytyy siitä kaikki 1911/2011 aseille tutut ominaisuudet kuten toimiva kahvavarmistin, normaali varmistin, lippaanvapautin ja järkevä liipaisinkokonaisuus. Liipaisin on myös kevennetty tekemällä siihen reikiä. 

 

Ase toimitetaan magwellin (lipaskuilun laajennin), kuitutähtäimen sekä ghost-ring takatähtäimen kanssa. Aseesta löytyy myös valmiina rei'ät, sekä kierteet optisien tähtäimien kiskoja varten. Mukana tulee myös yksi AW:n lipas, mutta Maruin Hi-Capa lippaat toimivat myös!

 

Suosittelemme vahvasti käyttämään kaikkien Armorer Works aseiden kanssa vähintään 0.28g painoisia kuulia, koska aseiden hop-up, sekä lähtönopeus on todella voimakas. 

Lipaskoko 31 kpl
Pituus 245 mm
Paino 1100 g
Lähtönopeus 107 m/s

Lähtönopeuslaskuri