TARJOUS

ASG

ASG Franchi SAS haulikko teleperä

Hinta 69,90 € 56,37 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,40

Tuotekoodi: 16063


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot

Franchi on maailmankuulu asevalmistaja, etenkin yhden ikonisen aseen vuoksi, SPAS-12. Nykyään Franchi kuuluu Beretta konserniin, mutta valmistus jatkuu edelleen omalla nimellä.

Alunperin SPAS-12 oli tarkoitettu kaksitoimiseksi haulikoksi, eli ase toimisi sekä puoliautomaattisena että myös pumppuhaulikkona. Alkuperäistä asetta myytiin useamman maan armeijoille, sekä muuhun viranomaiskäyttöön. Ase on myös hyvin tuttu monesta elokuvasta, pelistä, sekä tv-ohjelmista. ASG:n haulikovat ovat modernisoituja versioita SPAS-12 haulikosta, jotka toimivat siis pumpputoimisesti ampuen yhden kuulan kerrallaan.

ASG:n tehokas ja tarkka Franchi SAS haulikko. Haulikossa on teleskooppitukki, jonka pituutta voit säätää. Tukki on jousikuormitettu oman akselinsa ympäri, jolloin ase on aina suorassa, vaikka tukki olisi vinossa olkapäätä vasten. Tukissa on myös hyvä poskipakka tähtäämistä varten. Aseessa on hyvin muotoiltu pistoolikahva ja latauskahva, metallinen ulkopiippu, kaasuputki ja hihnakiinnikkeet.

Aseen varmistin ja hylsyluukun vapautin sijaitsevat kätevästi liipaisin käden ulottuvilla. Kova lähtönopeus tekee haulikosta tehokkaan työvälineen oikeissa käsissä. Aseessa on kiinteä Hop Up.

Ase tulee täydellä varustuksella sisältäen 4 hylsylipasta, kuulien pikalaturin ja lipaskiinnikkeen. Hylsyt ovat yhteensopivia Maruin haulikon hylsyjen kanssa.

Huom. Säästä 20%. Normaali hinta 86,90€

Lipaskoko 30 kpl
Pituus 777/895 mm
Paino 1600 g
Lähtönopeus 112 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG