Combat EGTZ kiikaritähtäin 4x32, valaistu

Hinta 69,00 € 55,65 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 1,38

Tuotekoodi: 065474


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Tehokas ja hyvällä optiikalla varustettu kiikaritähtäin. 4-kertainen suurennos riittää pidemmillekin ampumamatkoille ja tällä kiikarilla voit tarkkailla kohdetta etäältä. 32mm linssi auttaa keräämään valon hämärissäkin olosuhteissa.

Tähtäimen 30mm halkaisijaltaan oleva runko on mattapintaista alumiinia. Rungon jokaisella sivulla kiinnityskiskot, joihin helppo kiinnittää tarvittavat lisävarusteet. Tähtäimessä on täydet säädöt sekä vertikaalisen että horisontaalisen kohdistuksen tekemiseksi. Näiden operoimiseksi ei tarvitse työkaluja, vaan asia onnistuu nopeasti sormin jämäkästä säätönupista. Monipuolinen punainen tähtäinkuvio on valaistavissa portaattomasti eri voimakkuudella.

Tähtäimessä on myös kiikarin asennon varmistamiseksi valaistava vesivaaka. Sen yläpuolella on käyttöpainikkeet valojen säätämiseksi sekä pariston sisältämä kiertokytkin jolla voi mekaanisesti katkaista virrat.

Tähtäimessä on integroitu tähtäinkisko, joten erillisille kiinnikkeille ei ole tarvetta. Pakkaus sisältää linssisuojat, sekä CR2032 pariston.

Tähtäimen pituus 260mm, paino 580g, linssin halkaisija 32mm, rungon halkaisija 30mm.