Marui

Marui Next-Gen 416C blowback sähköase, metalli

Hinta 559,90 € 451,53 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 11,20

Tuotekoodi: NEG22


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Tokyo Marui 416C on aidon 416-kiväärin mahtava replika. Aseen oikea versio käyttää AR-15 tuttua runkoa mutta sisällä on 36-kiväärin koneisto, minkä ansiosta aseen luotettavuus on parantunut huomattavasti. Aseessa on tavallisesta M4-variaatiosta poiketen paljon kiinityskiskoja lisävarusteille ja mukana tulevat flipup tähtäimet voidaan tarvittaessa irroittaa matalemman optiikan tieltä. Ase toimitetaan etutukkiin kiinnitettävällä vertikaalikahvalla.

Metallisten kuorien sisältä löytyy uniikki blowback tekniikka, joka toimii samalla tavalla kuin oikeassa aseessa. Uuden tekniikan ansiosta ase lopettaa ampumisen silloin kun viimeinen kuula on ammuttu lippaasta. Tämän jälkeen kiinnität vain uuden lippaan ja vapautat lukon ja ase on jälleen ampumavalmis. Blowback toiminto on myös aikaisempaa voimakkampi ja jokaisen kuulan saattelee muhkeampi ääni.

Ase toimitetaan aivan uudella 30 kuulan lippaalla. Lipas syöttää viimeisenkin kuulan aseeseen, eikä aseen syöttöputkeen jää yhtään käyttämätöntä kuulaa. Uniikiksi lippaan tekee sen sisältämä akkutila ja valmiit johdotukset aseeseen. 416C kiväärissä on myös valmiina toiset johdotukset ulkoiselle akulle. Voit käyttää asetta akulla, joka on laitettu PEQ akkukoteloon. Tämä vaihtoehto monipuolistaa huomattavasti sopivien akkunen valikoiman.

Aseen lukuisat alumiiniset osat ovat korkealaatuisesti työstettyjä ja ainoita muovisia osia muuten metallisessa aseessa ovat pistooli- ja vertikaalikahva kuten oikeassakin aseessa. Aseen monipuolisiin RIS-kiskoihin voi helposti kiinnittää tähtäimet, valaisimen, lisäkahvat ja muut varusteet. Jämäkkä metallinen PDW tyylinen perä asettuu kolmeen eri pituuteen. Piipussa on vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Aseessa on myös uudelleen suunniteltu hoppikoneisto, joka on aikaisempaa tarkempi, kestävämpi ja helpommin säädettävissä. Uusi Shoot&Recoil Engine Ver. II yhdistettynä realistiseen 30 kuulan lipaskapasiteettiin ja aseen lukon realistiseen toimintaan tuovat aimo annoksen realismia pelattaessa tällä aseella. Marui on jälleen osoittanut näillä uusilla innovaatioilla olevansa airsoft-alan johtaja ja suunnannäyttäjä.

Kompaktin kokonsa vuoksi 416C on erinomainen peliase CQB tyylisiin peleihin.

Huom! Tavalliset M4:n lippaat eivät sovi tähän aseeseen, ase käyttää Maruin omia Next-Gen M4/HK416-lippaita.

Ase ei sisällä akkua tai laturia, joten hyödynnä vasemmalla näkyvät edut aseen oston yhteydessä.

Lipaskoko 30 kpl
Pituus 571/695 mm
Paino 2930 g
Lähtönopeus 95 m/s
Akku (ei sisälly) Mini (8.4V)

Lähtönopeuslaskuri