Cybergun

Cybergun Colt M4 Carbine sähköase, metalli

Hinta 219,90 € 177,34 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,40

Tuotekoodi: 180865


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä


Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Cybergun Colt M4 on pelivalmis airsoft paketti jossa sähköaseen lisäksi tulee 300 kuulan metallinen lipas, tehokas akku, laturi ja viritysjousi.

Aseen runko on kokonaan metallia ja tukki sekä etukahva ovat kuituvahvistettua nailonia, joka kestää käytössä hyvin. Kantokahvan alla on tähtäinkisko punapistettä tai kiikaria varten. Rautatähtäimet on täysin säädettävät.

Aseen perä on crane tyyppinen teleskooppitukki, jonka voi lukita kuuteen eri asentoon. Aseen mukana toimitettava akku on kaksiosainen 9.6V craneakku, joka menee kätevästi teleskooppitukin sisälle. Tukin päädyssä on kuminen perälevy hyvän pidon varmistamiseksi. Aseen piippu on yksiosainen ja valmistettu metallista. Koska ase on suunniteltu kestämään myös korkeampia lähtönopeuksia, on aseen rattaisto valmistettu kestävästä teräksestä.

Aseessa on kätevä pikajousenvaihto, joten tehon nosto tai lasku onnistuu muutamassa minuutissa. Irroitat vain perän, peräputken, sekä jousta paikallaan pitävän jousenohjaimen. Sitten sopivan tehoinen jousi sisälle ja osat takaisin paikoilleen. Näin helposti pystyy muuttamaan saman aseen sopimaan niin CQB kuin metsäpeleihin. Aseessa on M100 tason jousi valmiina ja mukana tulee lisäksi M110-jousi.

Tukissa on kiinnityspaikka kantohihnaa varten ja erityisesti tämän tyyppisiin aseisiin suositellaan taktista 1-piste hihnaa. Ase toimitetaan 300 kuulan hicap lippaalla, jonka kapasiteetti riittää helposti pidempäänkin peliin.

Luonnollisesti ase on varustettu säädettävällä hop up koneistolla ja aseessa on toimiva hylsyportti ja latauskahva. Aseen rungossa on aidot lisensoidut Coltin logot ja tekstit kuten oikeassakin aseessa.

Pakkaus sisältää aseen ja lippaan lisäksi myös akun ja laturin. Erinomainen vaihtoehto pelaajalle joka hakee perinteisempää M4 varianttia.

Huom. Aseessa on jousen pikavaihto, mikä mahdollistaa lähtönopeuden muuttamisen välillä 90-120m/s.

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 800-885 mm
Paino 2720 g
Lähtönopeus 100 m/s

Lähtönopeuslaskuri