ASG

ASG Steyr AUG A3 MP sähköase

Hinta 299,90 € 241,85 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 6,00

Tuotekoodi: 17936


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Steyr AUG A3 hyödyntää AUG-aseille tuttua pull-pup teknikkkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lipas on liipaisimen takapuolella ja aseeseen saadaan pitkä piippu tuomaan tarkkuutta kuitenkaan aseen pituutta kasvattamatta. AUG-sarjalle toinen hyvin omaperäinen ratkaisu on tulenvalitsin, joka on liitetty liipaisimeen. Puristat liipaisinta hiukan, ampuu ase yhden kuulan. Puristat liipaisimen pohjaan, kytkeytyy sarjatuli päälle.

Aseessa on hyvin monipuoliset kiskot lisävarusteiden kiinnittämistä varten, joten voit itse valita mikä tähtäintyyppi soveltuu sinun käyttötarkoitukseen parhaiten. Eteen voit myös kiinnittää etukahvan, valaisimen, laserin, kameran tai jopa kranaatinheittimen. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Aseen ylärunko ja kiskoyksikkö ovat metallia, alarunko kovaa polymeerimuovia, kuten esikuvansakin. Aseessa on toimiva kenttäpurku sekä säädettävä hop-up. Hihnakiinnikkeet, lippaanvapautin sekä tulenvalitsin sopii oikea- ja vasenkätisille pelaajille. Aseen sisällä on kestävä täysmetallinen ver.3-rataslaatikko johon käy Marui-yhteensopivat viritysosat.

Aseessa on Ver.3 rataslaatikko 7mm kuulalaakereilla. Rataslaatikon erikoisuus on jousen pikavaihto ominaisuus, jolloin pystyt helposti ja nopeasti muuttamaan aseen lähtönopeutta pelin ja tarkoituksen mukaiseksi.

Ase toimitetaan vertikaalikahvalla, QD hihnakiinnikeellä ja metallisen liekinsammuttimen alla on -14mm kierteet äänenvaimenninta varten. ASG:n täydet lisenssit tuovat Steyr logot ja merkinnät aseen runkoon täydentäen jo muutenkin hyvää viimeistelyä.

Huom. Aseessa on jousen pikavaihto, mikä mahdollistaa valita lähtönopeuden välillä 90-130m/s.

Ase ei sisällä akkua tai laturia, joten hyödynnä vasemmalla näkyvät edut aseen oston yhteydessä.

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 775 mm
Paino 3830 g
Lähtönopeus 120 m/s
Akku (ei sisälly) Mini (8,4V)

Lähtönopeuslaskuri

ASG