ASG

ASG Scorpion EVO 3 - A1 ATEK sähköase

Hinta 489,90 € 395,08 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 9,80

Tuotekoodi: 19325


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

Uusi versio päivitetyillä, entistä kestävemmällä rataslaatikolla ja ECU-yksiköllä!

CZ Scorpion EVO 3 A1 on eurooppalainen, ASG:n suunnittelema ja valmistama airsoftase. Se on valmistettu samoista materiaaleista kuin esikuvansa. Runko on kuituvahvistetusta polymeeristä, lippaan kuori on polykarbonaattia ja piippu on koneistettua alumiinia.

ATEK-kitillä varustettu EVO3 sisältää täysin uusitun etukädensijan, minkä muotoilussa on haettu modernimmalle konepistoolille ominaisia muotoja. Etukädensija tuo myös aseeseen uuden magwellin, minkä ansiosta lippaiden sijoittaminen aseeseen helpottuu. Myös lippaanvapautinta on pidennetty, jotta lippaan vaihtaminen nopeutuu.


Aseessa on realistinen toimiva lukko, joten se lopettaa ampumisen tyhjällä lippaalla ja lukko täytyy vapauttaa, jotta ase jatkaa ampumista. Toiminnon saa kytkettyä pois päältä jos haluaa vähemmän realismia. Laadukas sisäpiippu ja hoppi antavat aseelle erinomaisen tarkkuuden.

Uudelleen suunniteltu (Ver.2/3 yhteensopiva) rataslaatikko on todella kestävä ja siinä on jousen pikavaihto ominaisuus, jolloin pystyt helposti ja nopeasti muuttamaan aseen lähtönopeutta pelin ja tarkoituksen mukaiseksi.

Täysin uudelleen suunniteltu ECU (sähköinen ohjausyksikkö) on nyt rakenteeltaan kuin tankki, yksiosainen, kunnolla koteloitu ja suojaa komponentteja huomattavasti paremmin roskilta ja muilta ulkoisilta häiriöiltä. Samalla päivitettiin myös komponentit ja EVO:n ECU kestääkin nyt jopa 15V tarjoten yhä täyden suojan oikosulkuja ja ylikuormitusta vastaan.

Yksilöllinen ECU-MOSFET antaa napakan vasteen jokaiselle liipasimenvedolle. Se on suunniteltu seuraamaan aseen toimintaa ja havaitessaan ongelman estämään koneiston vaurioitumisen. Sähköisen ohjainyksikön ansiosta aseessa on myös 3 kuulan purketuli. MOSFET, eli elektroninen kytkin pienentää laukaisuviivettä, sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoin myös kytkinpintojen palamisen. Akun liitin on uudistettu paremmin suuria virtoja kestävään T-liittimeen.

Aseessa on hyvin monipuoliset kiskot lisävarusteiden kiinnittämistä varten. Mukana toimitetaan etutähtäin jossa on valokuitu ja säädettävä takatähtäin. Aseessa on säädettävä taittoperä sekä hihnakiinnikkeet molemmilla puolilla. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten. Aseen tulenvalitsin on aito neljäasentoinen, sisältäen varmistimen, kertatulen, pursketun ja sarjatulen.

Aseen muotoilun vuoksi ase sopii hyvin sekä oikea- että vasenkätisille. ASG:n täydet lisenssit tuovat CZ logot ja merkinnät aseen runkoon täydentäen jo muutenkin hyvää viimeistelyä.

Ase sopii erityisesti CQB peleihin hyvin kompaktin kokonsa vuoksi, mutta ominaisuudet riittävät myös metsäpeleihinkin.

Lipaskoko 75 kpl
Pituus 425-625 mm
Paino 2350 g
Lähtönopeus 123 m/s
Akku (ei sisälly) Lipo (7,4V / 11,1V)

Lähtönopeuslaskuri

ASG