ASG

ASG MRX18 Assult sähköase, MOSFET

Hinta 209,90 € 169,27 € / kpl

Bonuspisteet per tuote: 4,20

Tuotekoodi: 18902


Saatavuus

Verkkokauppa

Helsingin myymälä

Tampereen myymälä

Määrä:

Yhteensä:

Lisätarjous tämän tuotteen ostajalle!

Pakettiryhmän vaihtoehdot
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen
Tuotteeseen

ASG MXR18 Assault on hyvää mutta edullista peliasetta etsiville henkilöille suunnattu ase. Tässä paketissa yhdistyvät täyspitkä piippu, vauhdikas ulkonäkö ja useat hyvät toiminnalliset ominaisuudet.

Aseessa on 5 asentoinen SOPMOD-tyylinen Crane-tukki, joka on varustettu irrotettavalla perälevyllä. Säädettävät Flip Up tähtäimet on vakiona aseen päällä.

Kiinnitysjärjestelmän hienous on kuitenkin tyylikkäästi muotoiltu KeyMod etukahva, joka mahdollistaa kiinnityksen huomattavasti monipuolisemmin kuin perintein RIS/RAS etukahva. Lisäksi kyseinen järjestelmä ei tuo aseeseen lisää painoa, sillä kiinnityskohdat on integroitu kahvan muotoihin.

Tämä auttaa painon lisäksi kahvan muotoilussa pitäen sen tasaisena ja kädelle sopivan paksuisena. Piipunkärjestä, liekinvaimentajan alta löytyy vakiokokoiset kierteet äänenvaimenninta varten.

Ase on varustettu ECU yksiköllä (Electronic Control Unit), joka sisältää MOSFETIN. Tämä ehkäiseen tyhjän akun aiheuttamia jumiutumisia ja parantaa koneiston reagointia liipaisimen liikkeisiin. MOSFET, eli elektroninen kytkin pienentää laukaisuviivettä, sekä parantaa tulinopeutta huomattavasti. MOSFET eliminoin myös kytkinpintojen palamisen.

Ase toimitetaan 300 kuulan hicap lipaalla, 8.4V/1600mAh akulla ja laturilla.

Huom. Säästä 70,00€. Normaali hinta 279,90€

Lipaskoko 300 kpl
Pituus 810-985 mm
Paino 2700 g
Lähtönopeus 106 m/s

Lähtönopeuslaskuri

ASG